BurgerCities, merkezi olmayan bir borsa (DEX) ve NFT’ler dahil olmak üzere çok çeşitli özelliklere sahip tek duraklı bir MetaFi platformudur. Mahallî kripto para ünitesi BURGER olan platformun ekosistemi içerisinde kullanıcılar, DeFi ve NFT özelliklerini keşfederken toplumsallaşma ve oyun oynama üzere günlük aktivitelere katılabilir.
BurgerCities Nedir?
BNB ağında ortaya çıkan bir DeFi eseri olan Burgerswap’ten geliştirilen BurgerCities, tek tip ve standartlaştırılmış bir Web3 metaverse oluşturma amacının bir modülü olarak DeFi ve NFT’yi harmanlar.
BurgerCities dünyasında kullanıcılar, kendi çevrimiçi avatarları ile çeşitli DeFi ve NFT özelliklerinin keyfini çıkarmak için toplumsallaşma ve oyun oynama üzere günlük aktivitelere katılabilirler. Bu yeni ekosistem ile platform, Web3’e yeni bir canlılık getirerek dinamik metaverse geliştirmeyi daha da ileriye götürmeyi gayeler.
BurgerCities Ekosistemi Özelikleri
BurgerCities ekosistemi aşağıdakiler üzere çeşitli özelliklerden oluşur:
BurgerCities Nasıl Çalışır?
BurgerCities’in nasıl çalıştığını anlamak ismine, başlamanıza yardımcı olması için bilmeniz gereken platform içindeki birtakım temel tabirler ve protokoller şunlardır:
Swapper: Token takası yaparken en güzel fiyatı hedefleyen kullanıcılar, BurgerCities’de Black Market’e gidebilirler. Kara Borsa, öbür çeşitli borsalardan likidite sağlayan ve çok sayıda DEX’te en âlâ fiyatı sağlayan toplama protokollerine sahiptir.
Likidite Sağlayıcı: BurgerCities’de likidite sağlanması yatırımcılar için son derece karlı olabilir. BurgerCities, likidite sağlayıcılarını token mükafatları kullanarak teşvik eder.
Staker: BurgerCities, kullanıcılarının, tüm staking varlıklarını yüksek getirili havuzlarla eşleştiren Merkez Bankası’nda token’lerı stake ederek getiri elde etmelerini sağlar. Bunu yaparken, tek token staking’in mükafatları en üst seviyeye çıkarılır, yani kullanıcıların kasada ne kadar çok varlığı olursa, o kadar çok ödül alacakları manasına gelir.
Oyuncu: BurgerCities, oynanış ve karı birleştirir ve temel olarak kullanıcıların yalnızca oyun oynayarak mükafatlar kazanmasını değil, tıpkı vakitte misyonlardan arazi idaresine kadar çeşitli oyun seçeneklerinin keyfini çıkarmasını da sağlar.
Merkezi NFT: Kahramanlar, BurgerCities’in eşsiz NFT varlıklarından biridir ve oynanışının merkezi bir modülüdür. Oyuncuların BurgerCities’de değiş tokuş yapmak, stake etmek yahut likidite sağlamak için Kahramanlara gereksinimi olmasa da, bu varlıkları vazifelere katılmak, PvP savaşlarında gayret etmek ve mesleklerle meşgul olmak için kullanabilirler.
İş Simülasyonu: Oyunculara, oyun içi karar verme yoluyla işlerini kurabilecekleri bir metaverse senaryosu verilir. Klâsik ekonomik simülasyon oyunlarına kıyasla BurgerCities, oyuncuların NFT varlıklarını kiralamasına, yükseltmesine ve takas etmesine müsaade verirken, onlara oyun dışında mükafatlar alma fırsatı da sunar.
Taktiksel Savaş: Rakiplerini taktiksel seviyede alt etmek, savaş sonuçlarının değerli bir bileşeni olduğundan, oyuncular güçlü Kahramanları çağırarak ve savaş taktiklerini kullanarak rakiplerini alt etmelidir.
PvP ve PvE: BurgerCities’in PvP ve PvE oyunları başladığında bir savaşta kullanılabilecek çeşitli PvP ve PvE oyun seçenekleri vardır.
Arazi İdaresi: Oyuncular, NFT’ler üzere dijital varlıkları satmanın yanı sıra çeşitli nedenlerle BurgerCities’de arazi sahibi olup satarak da para kazanabilirler. Bu türlü bir neden reklamdır, zira projeler bu tıp topraklardaki mülklere reklam yerleştirmekle ilgilenebilir.
BURGER Coin Nedir?
BurgerCities’in en kıymetli istikameti, BNB ağına mahsus mahallî tokeni BURGER’dir. Toplam 63 milyon BURGER coin bulunur.
Bir BEP-20 token standardı olarak BURGER, sahiplerine protokol güncellemeleri ve teklifleri üzerinde oy hakkı verdiği için BurgerSwap ekosisteminde inanılmaz derecede yararlıdır. Likidite mükafatları, tek coin madenciliği ve oyun içi ticaret için de kullanılabilir. Ek olarak, oyun içi aktiflikleri tamamlayan kullanıcıları ödüllendirmek için kullanılır.
Aynı vakitte, toplam BURGER arzı, yüzde 50’si teşviklere, yüzde 10’u proje grubuna, yüzde 10’u stratejik finansmana, yüzde 10’u proje işletimi ve likidite idaresine ve yüzde 20’si ekoloji geliştirmeye tahsis edilerek farklı kuruluşlar ortasında dağıtılır.
Solana (SOL) onchain verileri ve yükseliş potansiyeli üzerine derinlemesine bir inceleme. Bu içerikte, Solana'nın mevcut…
MicroStrategy'nin Bitcoin yatırımlarındaki artış, şirketin hisse performansını nasıl etkiledi? Bu yazıda, kripto para stratejileri ve…
BONK Memecoin'inin son dönemde yaşadığı değer kaybını ve bu durumun arkasındaki nedenleri analiz ediyoruz. Piyasa…
Kripto para piyasalarında son durum ve analizler! Güncel trendler, fiyat hareketleri ve uzman yorumları ile…
Bitcoin'in yatırımcılar üzerindeki etkileri ve piyasa dalgalanmaları üzerine derinlemesine bir inceleme. Kripto paraların dinamikleri, yatırımcı…
XRP ve kripto para piyasalarındaki son durumu keşfedin. Fiyat dalgalanmaları, piyasa trendleri ve yatırım fırsatları…