Categories: Nedir ?

BTM Coin Nedir? Bytom (BTM) Coin Yorum ve Geleceği 2022

Bu yazımızda BTM coin nedir, kripto para birimi Bytom nedir, BTM coin nasıl satın alınır gibi sorulara cevap vermeye çalıştık. İşte Bytom (BTM) coin yorum ve geleceği hakkında detaylar…

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bytom, finansal ve dijital varlık uygulamaları için bir blok zinciri protokolüdür. Bytom protokolünü kullanarak hem bireyler hem de işletmeler, yalnızca dijital varlıkları (yani Bitcoin) değil, aynı zamanda geleneksel varlıkları da (yani menkul kıymetler, tahviller ve hatta istihbarat verileri) kaydedebilir ve değiştirebilir.

BTM Coin Nedir?

Bytom (BTM), dijital varlıklarla ilgili sorunları gerçek varlıklarla bağlamak, yönetmek ve çözmek için oluşturulmuş halka açık bir blok zinciri platformudur. Bytom’un misyonu, dijital varlıkların kaydedildiği ve diğer fiziksel varlıklarla değiş tokuş edildiği merkezi olmayan bir ağ kurarak dijital dünya ile fiziksel dünya arasında bir köprü oluşturmaktır.

Bytom’un amacı, bu varlıkların likiditesini, güvenliğini ve değerini iyileştirmek için farklı varlık türlerinin blok zincirine bağlanmasına yardımcı olan dünyanın en büyük halka açık blok zinciri platformu olmaktır.

BTM Coin, varlık yönetimi ücretleri, varlık işlem ücretleri gibi platformdaki ticaret faaliyetleri ve hizmetleri için ödeme yapmak için kullanılan ana kripto para birimidir.

Bytom’un (BTM) Özellikleri

Bytom, UTXO’yu kullanır. Aynı anda birden fazla işlemin doğrulanmasına izin verir. Bytom’ın UTXO modeli 3 katmandan oluşur: veri işlemi ve taşıma katmanı, sözleşme katmanı ve varlık etkileşim katmanı. Sözleşme katmanı ve varlık etkileşim katmanı, açık bir sözleşme (çağrı sözleşmesi olarak da bilinir – katılımcıların kendileri için iyi koşullar talep etmelerine olanak tanıyan açık koşullara sahip bir sözleşme) altında çalışır. Veri işlem ve taşıma katmanı, Bitcoin’in UTXO modeli ve en iyi güvenlikle en yüksek hız için veri iletimi ile uyumludur. UTXO modeli, işlemlerin paralel olarak işlenmesine izin verir. Sonuç olarak, işlemlerin işlenmesi Ethereum’a kıyasla daha hafif hale gelir. Ayrıca, Bytom ayrıca hafif bir doğrulama mekanizmasına sahiptir. Kullanıcıların tüm blok zinciri yerine yalnızca ilgili işlemleri doğrulaması gerekir.

Genel adres biçimini: Platformda Bytom cüzdanlarının tasarımını kolaylaştırmak için kullanılan ortak adres biçimleri BIP32, BIP43 ve BIP441, çoklu para birimi desteği, çoklu hesap, Bitcoin ve Ethereum cüzdanları tasarlamak için kullanılan adres biçimiyle aynıdır. Hiyerarşik Deterministik Cüzdanlar (HD cüzdan) ile çoklu adres ve çoklu anahtar.

ASIC uyumlu PoW konsensüsü: Bitcoin’e benzer şekilde Bytom, ayrı bir çalışma kanıtı yoluyla ASIC madenciliğine izin verir. Bytom blockchain PoW, AI ASIC çipleriyle uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Madencilerin AI donanım hızlandırma hizmetlerini kullanabilmeleri için matris hesaplamasının Hash işlevine beslenmesini sağlar.

ODIN kullanarak standart mülk adlandırma: Varlıkların adlandırılması, varlıkların blok zinciri ağı boyunca benzersizliğini sağlamak için özellikle ODIN (Açık Veri Dizin Adı) adlı platformda oluşturulan standartları takip edecektir. ODIN, Bitcoin’in blok zincirini temel alır ve çok seviyeli işaretleme yoluyla diğer blok zincirlerini (genel blok zinciri, federe blok zinciri, özel blok zinciri gibi) destekler. ODIN, dize değişmezleri yerine adlandırma standardı olarak blok zinciri yüksekliğini kullanır.

Ayırt edici işlem imzası: Bytom’un tasarımında, DLT adı verilen bir protokol, birden çok varlık sınıfı arasında etkileşime izin verir. Aynı protokolü kullanan birden fazla blok zinciri bağımsız olarak var olabilir ve aynı formatta farklı etkileşimler oluşturan zincirler arasında değiştirilebilir. Ve varlıkların güvenliğini sağlamak için platform, Bytom’da işlem yapmak için ayrı bir imza oluşturur.

Geliştirme Takımı

Bytom projesi Ocak 2017’de başlatıldı ve Çin merkezli, geliştirme ekibi blok zinciri teknolojisi endüstrisindeki önde gelen isimleri içeriyor:

Changjia: Çin’deki en büyük kripto para ve blockchain haber sitelerinden biri olan 8BTC’nin kurucusudur. Aynı zamanda ödüllü bir bilim kurgu yazarı ve Bitcoin üzerine ilk Çince kitap olan “Bitcoin: A Real Yet Virtual Financial World (2014)”ün ortak yazarıdır.).

LangYu: Xidian Üniversitesi’nden Bilgisayar Bilimleri alanında yüksek lisans derecesine sahiptir. Ayrıca 2012’den 2014’e kadar Alipay’de sistem mühendisi olarak görev yaptı. 2014 yılında Bitcoin veri merkezi sistemi Blockmeta.com’u geliştirmek için 8BTC’ye katıldı.

Buna ek olarak, bir dizi diğer önemli üyeler şunlardır:

Li Zhongcheng: Zhejiang Gongshang Üniversitesi’nden teknik ekonomi alanında yüksek lisans derecesine sahiptir. Zhejiang International Business Co., Ltd. ve Codi Capital Group’ta çalıştı ve 2017’de 8BTC’ye katıldı. Yatırım ve finans alanında uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir.

Qu ZhaoXiang: Hong Kong Politeknik Üniversitesi’nden Elektrik Mühendisliği Yüksek Lisans Derecesi. 2014 yılında 8BTC’de COO olarak çalışmaya başladı. Ayrıca 2014-2015 Cryptocurrency Development Report’un yazarlarından biridir.

Guo Guanghua: Uzun yıllar ARRIS GROUP’ta çalıştı. Daha önce Cryptape Inc’de Java geliştiricisiydi. Guo, Trust Automation ekibinin geliştiricilerinden biridir. Ayrıca, Zhongchao Akıllı Kart Araştırma Enstitüsü’nün (Zhongchao Akıllı Kart Araştırma Enstitüsü) akıllı dijital çizim sisteminin de geliştiricisidir.

Bytom (BTM) Coin Yorum ve Geleceği 2022

Bytom, fiziksel ve dijital varlıkların veri işlemesini kolay ve hızlı hale getirebilen bir platformdur. Aynı zamanda, kullanıcılara daha önce geleneksel finans yoluyla alınıp satılamayan birçok varlığı yaratma ve değiştirme olanağı sağlar.

Hedefe ulaşılırsa Bytom, varlık dijitalleştirme alanındaki en önemli platformlardan biri olacak. Ancak, geleceğe odaklanan projeler şu anda yatırımcılar için bir engel teşkil edebilir.

Bytom (BTM) Grafiği

BTM Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 BTM Coin 0.333399 TL TL’den işlem görüyor. BTM Coin fiyatı son 24 saat içerisinde 3.09% değişim gösterdi. BTM Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise 1,431,213 $ dolar, toplam piyasa değeri ise 39,070,081 $ dolar seviyesinde.

BTM Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 BTM Coin 0.022714 $ dolardan işlem görüyor. 2022 yılının Mart ayı itibariyle BTM Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1,17 dolarla kaydetti. Bununla birlikte BTM yılın en düşük seviyesini ise 0.0208 dolarla belirledi.

Kaynak:  Coinkolik

BTC Piyasası

Recent Posts

Bitcoin Tepkisi ve Altcoin Piyasasındaki Yükselişler

Bitcoin tepkisi ve altcoin piyasasındaki yükselişler hakkında derinlemesine bir analiz. Kripto para dünyasındaki son gelişmeleri,…

20 dakika ago

Uzun Vadeli Bitcoin Yatırımcılarının Satışları Artıyor

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcılarının satışlarının artması, piyasa dinamiklerini değiştiriyor. Bu trendin ardındaki nedenleri ve yatırımcıların…

44 dakika ago

Bitcoin Düşüşü ve Uzun Vadeli Yatırımcıların Satışları

Bitcoin'in düşüşü, uzun vadeli yatırımcıların satış kararlarını nasıl etkiliyor? Piyasa dinamiklerini ve yatırım stratejilerini keşfedin,…

50 dakika ago

Bitcoin Fiyat Dalgalanmaları ve Analizler

Bitcoin fiyat dalgalanmaları ve analizleri ile kripto para piyasasındaki hareketleri keşfedin. Yatırım stratejilerinizi geliştirmek için…

2 saat ago

Elon Musk’ın D.O.G.E. Planı ile Dogecoin Yükselişi

Elon Musk'ın D.O.G.E. Planı ile Dogecoin'in yükselişini keşfedin. Kripto para dünyasındaki bu heyecan verici gelişmeler,…

17 saat ago

Peanut the Squirrel (PNUT) Memecoin’da Düşüş Trendleri ve Gelecek Beklentileri

Peanut the Squirrel (PNUT) Memecoin'da düşüş trendlerini ve gelecekteki beklentileri keşfedin. Piyasa analizleri ve yatırım…

18 saat ago