Binance “WOO Network” isimli altcoin projesini kısa süre önce listeledi. Ayrıca borsanın bu altcoin projesine yatırım yaptığını da daha önce bildirdik. Peki borsanın listelediği ve yatırım yaptığı WOO Network (WOO) nedir? WOO Network, yatırımcıları, borsaları, kurumları ve DeFi platformlarını WOO X, Wootrade ve WOOFi gibi ürün grupları aracılığıyla birbirine bağlayan bir likidite ağıdır. WOO, platformun yerel tokenidir ve kullanıcılar, likidite sağlamak ve stake etmeye katılmak için tokeni teminat olarak kullanabilirler. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…
WOO Network (WOO) nedir?
WOO Network, CeFi’nin DeFi ile buluştuğu derin bir likidite ağıdır. Merkezi Olmayan Finans (DeFi), merkezi olmayan Blockchain kavramını alır ve bunu finans dünyasına uygular. WOO Network ile yatırımcılara, kurumlara, borsalara ve DeFi platformlarına, sınıfının en iyisi likiditeye ve düşük maliyetle alım satım uygulamasına demokratikleştirilmiş erişim verilir. WOO Network, 2019 yılında büyük borsa platformlarına derin likidite sağlama konusunda uzmanlaşmış bir ticaret firması olan Kronos Research tarafından öne sürüldü.
Bu alanda uzun yıllara dayanan deneyimin ardından Kronos Research, her türlü kripto paydaşına hizmet etmek için eksiksiz bir özellik paketiyle WOO Network’ü başlattı. Buna risk yönetimine yardımcı olacak gelişmiş emir türleri ve sıfır işlem ücreti dahildir. Sosyal ticaret ve kaldıraçlı vadeli işlem ticareti gibi yaklaşan özelliklerle, WOO Network, hem başlangıç hem de ileri düzey yatırımcılar için bir platform olarak kesinlikle büyümek için bolca alana sahiptir.
WOO tokenlerini tutmanın faydaları nelerdir?
WOO Network’ün hepsi bir arada bir platform olarak gelecekteki büyümesinden yararlanmanın yanı sıra, yatırımcılar WOO tokenlerini elinde tutarak da projeden yararlanabilir. Bu ödüller şunları içerir:
- Yeterince stake edilen token ile sıfır ticaret ücreti, ücretsiz para çekme ve daha yüksek tavsiye indirimleri. Tüm yatırımcılar %0 yapıcı ücretten yararlanırken, WOO tokenleri stake edilebilir, böylece alıcı ücretleri %0’a düşürülür.
- Kurumsal yatırımcılar için artırılmış API ticaret oranı limiti.
- WOO token airdropları stakerlara dağıtılacak.
- WOO likidite sağlanması için ödüller ve DEX’lerde çiftçilik sağlar.
- WOO tokenleri, Sushi Kashi gibi platformlarda ödünç alma ve ödünç verme için teminat olarak kullanılabilir.
- Gelecekte WOOFi üzerinde stake yapmak.
Bunun yeterli olmaması durumunda, WOO token sahiplerine profesyonel varlık yönetimi hizmetleri için indirimler sağlayacak ve WOO Network giderek merkezi olmayan hale geldikçe teklifler için oylama gücü sağlayacak planlar da var.
Sonuç
Bu makalede WOO Network (WOO) nedir? sorusuna sizlerle birlikte yanıt aradık. Bu makale sadece bilgilendirici amaçla kaleme alınmıştır. Bu nedenle herhangi bir yatırım kararınıza referans gösterilemez! WOO Network (WOO)’e ve diğer kripto paralara kendi detaylı araştırmanızı yapmadan kesinlikle yatırım yapmayın!
Kaynak: Kripto Koin