SHIB ve Bu 2 Coin İçin Yükseliş Sesleri: Ünlü Balina Olacakları Anlattı!

SHIB ve Bu 2 Coin İçin Yükseliş Sesleri: Ünlü Balina Olacakları Anlattı!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: SHIB ve Bu 2 Coin İçin Yükseliş Sesleri: Ünlü Balina Olacakları Anlattı!

Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB) ile rakiplerinden biri olan FLOKI, ünlü balina Kaleo’nun dikkatini çekmiş üzere duruyor. Bu sırada, bir altcoin projesi yükselişiyle göz dolduruyor. İşte detaylar…

Kaleo, SHIB ve FLOKI’den bahsetti

Kripto para ünitesinin değişken dünyasında, trader ve analist Kaleo, Shiba Inu (SHIB) için gözü pek kestirimlerle topluluk genelinde dalgalanmalar yarattı. X’te 605.700’den fazla kripto meraklısı tarafından takip edilen Kaleo, SHIB’nin önümüzdeki günlerde kıymetli çıkarlar elde etmeye hazırlandığına inanmakta.

Kaleo’ya nazaran, Shiba Inu’nun kısa müddet evvel değerli bir yatay direncin üzerine çıkması ve akabinde dayanak olarak başarılı bir biçimde yine test edilmesi, kıymetli bir yükseliş için taban hazırlıyor. Grafik tahlili, SHIB için Aralık ayı başında 0,000015 doların üzerinde potansiyel bir artışa işaret ediyor. Son güncelleme itibariyle SHIB 0,00000861 dolardan süreç görüyor ve meme coin’in Kaleo’nun öngördüğü gayeye ulaşması halinde %74’ün üzerinde potansiyel bir kara işaret ediyor.

FLOKI ralli yapabilir

Kaleo sırf SHIB’ye odaklanmış değil; FLOKI’yi de yakından takip ediyor. Analist, FLOKI’nin 0,00004 dolar civarında çapraz bir direnci kırmayı başarması halinde rallilere şahit olabileceğini öne sürüyor. Bu yazının yazıldığı sırada FLOKI 0,000032 dolar kıymetindeydi. Kaleo’nun bakış açısına nazaran, Bitcoin (BTC) yeni bir 2023 doruğuna yükselmeden evvel spekülatörleri sarsmayı amaçlayan düzeltici bir etap yaşıyor. Kaleo, “40.000 dolara ulaşmadan evvel boğaları inançsız bir formda silkeliyor ve birkaç ayıyı daha tuzağa düşürüyoruz,” diyor.

Celestia, meteorik yükselişte

Blockchain teknolojisinin daima gelişen ortamında Celestia (TIA) göze çarpan bir oyuncu olarak ortaya çıktı. Kendisini “ilk modüler blockchain ağı” olarak tanıtan Celestia, geliştiricilere kitlesel benimseme için Blockchain tabanlı uygulamalar oluşturma yetkisi vermeyi amaçlıyor. Ekim ayının sonunda piyasaya sürülmesinden bu yana Celestia’nın mahallî tokenı TIA, yaklaşık %200’lük şaşırtan bir artış yaşadı. Şu anda piyasa bedeline nazaran 59. sırada yer alan TIA, ağın mainnet betaya muvaffakiyetle dağıtıldığı 31 Ekim’de 2,18 dolar olan birinci fiyatından 6,49 dolardan süreç görüyor. Son 24 saat içinde TIA %10’dan fazla artış gösterdi ve son yedi günde %111’in üzerinde büyüme kaydetti.

Placeholder Capital’in kurucusu risk sermayedarı Chris Burniske, Eylül ayında Celestia’nın tanımlayıcı özelliğini “kullanılabilirlik” olarak vurgulamıştı. Projenin “Blockchain dizaynında yeni bir paradigma” olarak tanımlanan modüler Blockchainlere yaklaşımı, makul misyonlar için uzmanlaşma ve optimizasyonu vurguluyor. Binance ve Coinbase üzere önde gelen borsalar, lansmanından kısa bir müddet sonra TIA’yı ticaret için listelemekte hiç vakit kaybetmedi. OKX, Bybit, Gate.io, KuCoin, Kraken ve Crypto.com üzere öbür büyük platformlar da Celestia’nın yenilikçi Blockchain ağının potansiyelini fark ederek tıpkı yolu izledi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap