Tanınan Analist Bu 2 Altcoin Fiyatında Bir Patlama Bekliyor!

Tanınan Analist Bu 2 Altcoin Fiyatında Bir Patlama Bekliyor!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Tanınan Analist Bu 2 Altcoin Fiyatında Bir Patlama Bekliyor!

Yakından takip edilen bir kripto analisti, Bitcoin’in (BTC) tüm vakitlerin en yüksek düzeyini (ATH) tekrar görmesinin yalnızca bir vakit sorunu olduğunu söylüyor. Ayrıyeten analist, altcoin fiyatının patlamaya hazır olduğunu iddia ediyor.

Altcoin Sherpa: Bitcoin, eninde sonunda ATH’ye yükselecek!

Btcpiyasasi.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto piyasaları yeni bir ivme öncesi güç topluyor. Başkan kripto para Bitcoin, hafta sonu sakin piyasasında 27 bin doları almak için gayret ediyor. Altcoin Sherpa takma isimli analist X’deki 196.700 takipçisine BTC’nin eninde sonunda yükseleceğini söylüyor. Dahası analist, BTC’nin 69.000 dolar civarında tüm vakitlerin en yüksek düzeyine geri döneceğini ileri sürüyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

Daha düşük vakit dilimi çizelgelerinde ve tüm gürültüde kaybolmayın. BTC’nin ATH’ye yükselmesi kaçınılmaz, bununla savaşmayın.

Ulaş Utku Bozdoğan: Tanınan Analist Bu 2 Altcoin Fiyatında Bir Patlama Bekliyor! 1Kaynak: Altcoin Sherpa

Bitcoin yazı sırasında günlük bazda %0,6 artışla 26.915 dolardan süreç görüyordu. Bu durumda tüm vakitlerin en yüksek düzeyi olan 69.000 dolara yanlışsız bir artış %150’den fazla bir sıçrama yapacağı manasına geliyor. Analist, bir vakit belirtmiyor. Bununla birlikte, muhtemelen önümüzdeki yıl gerçekleşecek halving aktifliğine giden süreçte bu yükselişi bekliyor.

Altcoin Sherpa, LINK’den bir patlama bekliyor

Popüler analist, daha sonra, Blockchain oracle Chainlink’e (LINK) bakıyor. Altcoin Sherpa, LINK’in 500 günden fazla bir müddettir birikim aralığında kaldığını söylüyor. Lakin analist, LINK’in sonunda patlayacağını kestirim ediyor. Bu doğrultuda analist, şu açıklamayı yapıyor:

LINK: 500 günden fazla bir müddettir birikim ve düşüş halinde. Bu bir gün uçacak. Bence (çoğu yatırımcı için) bunu oynamanın en yeterli yolu:

  • DCA (dolar maliyet ortalaması) 5-7 dolar ortası (bunun büyük bir aralık olduğunu biliyorum).
  • Bunun üzerinde gerektiği kadar oturun ve aralığın kırılmasını bekleyin.
  • İlk teklifler 6,80 dolar civarında olabilir.
Ulaş Utku Bozdoğan: Tanınan Analist Bu 2 Altcoin Fiyatında Bir Patlama Bekliyor! 2Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu ortada, LINK yazı sırasında günlük bazda %1,72 artışla 7,31 dolardan süreç görüyordu. Token haftalık bazda ise %3,44 paha kaybetti. Bununla birlikte, aylık grafiğinde yaklaşık %20 yararın üzerinde oturuyor.

Analist, AVAX için kısa vadede %14’ün üzerinde artış öngörüyor

Son olarak analist, Ethereum (ETH) rakibi Avalanche’ı (AVAX) ele alıyor. Altcoin Sherpa, AVAX’ın orta vadede mevcut kıymetinden %14’ten fazla artmasını mümkün olduğunu söylüyor. Analist, bu bahisteki öngörülerini şu halde tabir ediyor:

AVAX: Bence bu bir tabandan alım durumu:

  • Stars Arena geri geliyor/hack para geri geldi.
  • Mantıksal S/R (destek/direnç) alanı, burası başlangıç noktasına yakın.
  • Orta vadede tekrar 10 doların üzerine çıkmasını bekliyorum.
Ulaş Utku Bozdoğan: Tanınan Analist Bu 2 Altcoin Fiyatında Bir Patlama Bekliyor! 3Kaynak: Altcoin Sherpa

Grafiğine baktığımızda, analistin AVAX’ın 9,79 dolar düzeyinde dirençle karşılaşacağına, yavaşça düşeceğine ve akabinde 10,50 dolar civarına yükseleceğine inanıyor üzere görünüyor. AVAX bu yazının sırasında günlük bazda %1,45 artışla 9,21 dolardan süreç görüyordu. Bununla birlikte token, haftalık grafiğine nazaran yaklaşık %12 bedel kaybetti. AVAX, aylık bazda da kırmızı bölgede duruyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap