Analist: Bu 2 Altcoin Patlama Yapan Bancor’un Yolunu İzleyebilir!

Analist: Bu 2 Altcoin Patlama Yapan Bancor’un Yolunu İzleyebilir!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Analist: Bu 2 Altcoin Patlama Yapan Bancor’un Yolunu İzleyebilir!

Bancor (BNT) fiyatı hafta sonu yüzde 70 artarak son 19 ayın en yüksek düzeyine ulaştı. Kripto analisti Valdrin Tahiri’ye nazaran iki altcoin, fiyat hareketleriyle BNT ile benzerlikler gösteriyor.

Cartesi (CTSI) fiyat varsayımı: Altcoin kırılma girişiminde

CTSI, artan volatilite yaşayacak iki altcoinden birincisi. Bunun nedeni, Btcpiyasasi.com’dan takip ettiğiniz ağda uzun müddettir mevcut olan faaliyetler. Daha spesifik olarak, CTSI yüksek süreç hacmi, çok sayıda faal adres ve çok sayıda balina süreci yaşadı. Bu birebir vakitte düşük bir tahrip olmuş coin yaşını da içeriyor. BNT de üst taraflı hareketten evvel misal işaretler gösterdi. Fiyat hareketine gelince, CTSI fiyatı Mayıs ayından bu yana azalan bir direnç trend çizgisinin altına düştü. Daha yakın vakitte, çizgi 8 Ekim’de bir redde neden olarak uzun bir üst fitil oluşturdu. Fitil ayrıyeten 0,0135 dolarlık yatay alanı direnç olarak doğruladı.

Ulaş Utku Bozdoğan: Analist: Bu 2 Altcoin Patlama Yapan Bancor’un Yolunu İzleyebilir! 1CTSI Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

CTSI’nin üst taraflı bir harekete başlaması için azalan direnç trend çizgisinden ve 0,135 dolarlık alandan çıkması gerekiyor. Bu gerçekleşirse, altcoin fiyatının %40’lık bir artışla 0,180 dolar direnç alanına ulaşması mümkün. Öte yandan, bunu yapamaması muhtemelen 0,100 dolarlık yatay takviye alanında %25’lik bir düşüşe yol açacaktır.

Holo (HOT) fiyat kestirimi: Boğa formasyonunun sonuna yaklaşıyor

HOT kelam konusu olduğunda, yaklaşan dalgalanma potansiyelini gösteren göstergeler; yüksek sayıda balina süreci, 100.000 ila 1.000.000 dolar kıymetinde token tutan cüzdanların birikimi, yüksek sayıda borsa girişi ve imha edilen coinlerin yaşının düşük olması. HOT fiyat hareketine gelince, boğa altcoin, Nisan 2021’de tüm vakitlerin en yüksek düzeyine ulaştı. Fakat, o vakitten beri azalan bir kama modelinin içine düştü. Alçalan kama bir yükseliş formasyonu olarak kabul görür. Yani çoklukla kırılmalara yol açar.

HOT fiyatı, takviye ve direnç trend çizgileri ortasındaki yakınsama noktasına yaklaşıyor. Münasebetiyle, yakında formasyonun dışında belirleyici bir hareket mümkün. Takozun takviye sınırı da 0,00095 dolarlık yatay takviye alanıyla çakışarak kıymetini artırıyor. Altcoin boğa formasyonunda süreç görse de haftalık RSI düşüş eğiliminde. RSI bedeli 50’nin üzerindeyse ve trend üst taraflı ise boğalar hala avantajlıdır. Data 50’nin altındaysa tam karşıtı geçerlidir. RSI 50’nin altında ve düşüyor. Münasebetiyle her ikisi de düşüş eğiliminin işaretleri. Bu nedenle, HOT fiyatının takozdan çıkıp çıkmayacağı yahut bunun yerine 0,0095 dolar yatay alandan aşağı inip inmeyeceği gelecekteki trendin istikametini belirleyecektir.

Ulaş Utku Bozdoğan: Analist: Bu 2 Altcoin Patlama Yapan Bancor’un Yolunu İzleyebilir! 2HOT Haftalık Grafik. Kaynak: TradingView

Bir kırılma durumunda HOT, mevcut fiyattan %150’lik bir artışla 0,00250 dolarlık bir sonraki dirence yükselebilir. Öte yandan, bir kırılma muhtemelen %70’lik bir düşüşle 0,00030 dolara yol açacaktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap