Ayılar Güçleniyor: Bu 3 Altcoin Uçurumun Kenarında Duruyor!

Ayılar Güçleniyor: Bu 3 Altcoin Uçurumun Kenarında Duruyor!

Paylaş
BTC Piyasası: Ayılar Güçleniyor: Bu 3 Altcoin Uçurumun Kenarında Duruyor!

Kripto analisti David, NEAR’ın yakın gelecekte düşüşe devam etmesini bekliyor. Analist Valdrin Tahiri, DOGE’nin aşağı istikametli bir teknik görünüme sahip olduğunu söylüyor. Kripto analisti Sahana Vibhute ise LTC’nin kritik takviyeden düşme riski altında olduğu konusunda uyarıyor. Üç altcoin projesinin teknik tahlillerini okuyucularımız için derledik.

NEAR fiyat kestirimi: ATL’ye mi gidiyor?

Altcoin fiyatı, Şubat 2023’ün başlarında 2,8 dolar ile yılın en yüksek düzeyine ulaştığından beri düşüyor. Bu hareket, fiyatın 14-20 Ağustos haftasında 1,2 dolarlık kıymetli takviye düzeyinin altına düşmesine neden oldu. Ayrıyeten, sonraki iki hafta içinde bu seviyeyi direnç olarak teyit etti (kırmızı oklar). Bu, uzun vadeli düşüş trendinin devam ettiğini gösteren bir düşüş sinyalidir.

Haftalık RSI (Göreceli Güç Endeksi) çok satım bölgesine yakın. Ayrıyeten, aşağı istikametli eğilim göstererek daha fazla aşağı istikametli hareketi destekliyor. Bu hareket için potansiyel maksat, mevcut altcoin fiyatından %43 daha düşük olan 0,6 dolar ile tüm vakitlerin en düşük düzeyi.

BTC Piyasası: Ayılar Güçleniyor: Bu 3 Altcoin Uçurumun Kenarında Duruyor! 1NEAR haftalık grafik. Kaynak: TradingView

En mümkün senaryo, NEAR fiyatının yakın gelecekte düşmeye devam edeceği istikametinde. Bu potansiyel senaryo, fiyatın 0,87 dolar ve hatta 0,6 dolara kadar düşeceğini gösteriyor.

DOGE fiyat iddiası: Arıza sonrası altcoin için sırada ne var?

Haftalık vakit dilimi de aşağı istikametli bir görünüm sunuyor. Bunun iki ana nedeni var. Birinci olarak, DOGE fiyatı, tabanı 0,057 dolar olan daha büyük bir azalan üçgen formasyonunun içinde süreç görüyor. Daha evvel de belirttiğimiz üzere, bu bir düşüş formasyonu olarak kabul görür. Üçgenin tüm yüksekliğini (siyah çizgi) kat eden bir kırılma DOGE’yi 0,020 dolara götürecektir. Bu, mevcut altcoin fiyatından %67’lik bir düşüş manasına geliyor.

Bu ortada, DOGE için 1,27 Fib uzantısı (beyaz) da 0,020 dolara düştü. Bu yüzden, bu alanı lokal bir taban olarak destekliyor. Fibonacci geri çekilme düzeyleri teorisine nazaran, bir tarafta değerli bir fiyat değişikliğinin akabinde, fiyatın birebir istikamette devam etmeden evvel kısmen evvelki bir fiyat düzeyine dönmesi beklenir. Bu teoriyi, gelecekteki aşağı istikametli hareketlerin taban noktasını belirlemek için de kullanmak mümkün. Günlük vakit dilimine benzeri halde, haftalık RSI de 50’nin altına düştü. Münasebetiyle bu da düşüş eğilimini destekliyor.

BTC Piyasası: Ayılar Güçleniyor: Bu 3 Altcoin Uçurumun Kenarında Duruyor! 2DOGE Haftalık Grafik. Kaynak: TradingView

Bu aşağı taraflı DOGE fiyat kestirimine karşın, 0,057 doarlık uzun vadeli yatay takviye alanında güçlü bir sıçrama, şu anda 0,070 dolar olan uzun vadeli azalan direnç trend çizgisine% 20’lik bir artışa yol açabilir.

LTC fiyat varsayımı: Altcoin 60 doların altına düşebilir!

Btcpiyasasi.com’dan takip ettiğiniz üzere Litecoin fiyatı, 80 dolardan büyük bir düşüş yaşadı. Bunun akabinde 70 doların altında konsolide oluyor. Dahası, 70 doları aşmak için yapılan çok sayıda yükseliş teşebbüsünün akabinde, boğalar boşalmış üzere görünüyor. Bu da 64 doların altında yeni bir düşüşe yol açtı. Artık satın alma baskısı düşüş hareketi tarafından ağır bir formda sıkıştırıldığına nazaran, 60 doların altına düşme korkusu da artıyor.

Ağustos ayındaki halving’ten çabucak evvel, altcoin fiyatı büyük bir sıçrama yaptı. Böylelikle, 115 dolarda yılın en yüksek düzeyine ulaştı. Lakin, halving gerekli ivmeyi yaratamadı. Bunun akabinde fiyat büyük ölçüde düşmeye başladı. Sonuç olarak, fiyat dik bir düşüş eğilimini sürdürdü. Yükseliş beklentilerinin ortasında, düşük takviyesi kırma korkusu boğaları rahatsız ediyor. Sonuç olarak, LTC fiyatının 60 doların altına düşüş riski devam ediyor.

BTC Piyasası: Ayılar Güçleniyor: Bu 3 Altcoin Uçurumun Kenarında Duruyor! 3

Litecoin fiyatı birkaç aydır paralel bir kanal içinde süreç görüyor. Yeni düşüş hareketiyle birlikte, token’ın daha düşük dayanağı ziyaret etme mümkünlüğü ortaya çıkıyor. Düşüş anlatısını DMI da destekliyor. Bu da fiyatların sert düşüşün eşiğinde olduğunu gösteriyor. ADX düşüyor. Bu da rallinin gücünde bir düşüşe işaret ediyor. Bunun yanı sıra, RSI da düşüyor ve bu da düşüş argümanını doğruluyor. Önümüzdeki günlerde, altcoin fiyatının alt takviyesi test etmesi ve alt takviyesi delmesi mümkün.

Makaledeki iddialar analistlere ilişkin olup, katiyetle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan evvel kesinlikle kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap