Altcoin Tutkunları Dikkat! Coinbase Yetkilisi Muştuyu Verdi

Altcoin Tutkunları Dikkat! Coinbase Yetkilisi Muştuyu Verdi

Paylaş
BTC Piyasası: Altcoin Tutkunları Dikkat! Coinbase Yetkilisi Muştuyu Verdi

Coinbase Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewal bugün değerli açıklamalar yaptı. Buna nazaran Coinbase tarafından geliştirilen Ethereum Layer 2 zinciri BASE’in gelecekte token ihracını keşfedebileceğini belirtiyor. Borsa şu anda BASE’in iktisadını ve tokenizasyonunu vurgulamasa da, Grewal tokenlerin ileride bir mümkünlük haline gelebileceğini kabul ediyor.

BASE tokenleri için piyasa beklentisi

Coinbase yöneticisinin  bu açıklaması 9 Ağustos’ta Layer 2 zincirinin mainnet lansmanından bu yana bir birinci. Zira BASE token ile ilgili haberleri merakla bekleyen kripto piyasası için çok kıymetli bir gelişme. Arbitrum ve Optimism üzere öbür Layer 2 protokolleri geçtiğimiz yıl airdrop ve token ihracına girişmişti. Ayrıyeten yatırımcılara airdrop farming yoluyla pasif gelir fırsatları sağlıyordu.

BTC Piyasası: Altcoin Tutkunları Dikkat! Coinbase Yetkilisi Muştuyu Verdi 1

Diğer taraftan burada teknoloji ve kullanıcı benimsemesine öncelik vermek üzere bir durum kelam konusu.  Paul Grewal, Coinbase’in BASE lansmanıyla öncelikli maksadını açıklıyor. Buna nazaran teknolojiyi geliştiriciler ve iştirakçiler için erişilebilir kılmak olduğunu vurguluyor. Öbür taraftan Coinbase, bir sonraki 50 milyon kullanıcı dalgasını kripto alanına çekmek için kullanım durumlarına bakıyor. Ayrıyeten uygulamaları teşvik etmeye odaklandığından, tokenizasyon art planda kalıyor.

Coinbase için düzenleyici netlik bir zorluk olmaya devam ediyor

BASE token’ları için potansiyel ufukta görünüyor. Fakat düzenleyici netlik acil bir tasa kaynağı olmaya devam ediyor. Grewal, protokollerin tokenleştirme yoluyla kullanıcı teşvikleri sağlamasına imkan tanıyan açık düzenlemelerin ehemmiyetini vurguluyor. Düzenleyici netlik eksikliğinin kripto alanındaki yenilik ve gelişim için caydırıcı olduğunu tabir ediyor. Coinbase yöneticisi bu türlü bir durumun ayrıyeten gelişmenin önünde kıymetli bir mahzur olduğuna dikkat çekiyor.

BTC Piyasası: Altcoin Tutkunları Dikkat! Coinbase Yetkilisi Muştuyu Verdi 2

Diğer taraftan Coinbase düzenleyici netlik davetini yineliyor. Düzenleyici zorluklara karşılık olarak Coinbase, kripto sanayisinde daha net düzenlemelerin olması gerektiğini söylüyor. Buna nazaran topluluk odaklı bir gayret başlattı. “Stand with crypto” hareketi, şeffaf ve kapsamlı kripto düzenlemelerini savunmada Coinbase’e katılmak için çeşitli biçimlerde kripto para üniteleriyle kontaklı yaklaşık 50 milyon Amerikalıyı bir ortaya getirmeyi amaçlıyor.

Base token lansmanı olacak mı?

Görüşme sırasında potansiyel BASE token lansmanı için kesin bir vakit çizelgesi açıklanmamış durumda. Fakat BASE token piyasasına girme mümkünlüğünü araştırırken kripto topluluğu bu ilgi cazip gelişmeyle ilgili güncellemeleri izlemeye devam ediyor.

BTC Piyasası: Altcoin Tutkunları Dikkat! Coinbase Yetkilisi Muştuyu Verdi 3

Btcpiyasasi.com olarak baktığımızda borsanın ataklarının kripto dünyası tarafından yakında takip edildiğini belirtelim. Coinbase yöneticisinin yaptığı açıklama önümüzdeki günlerde borsanın kıymetli atılımlar yapacağının da işaret durumunda.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap