Ethereum Satan Balinalar Bu Altcoin’e Akın Etti!

Ethereum Satan Balinalar Bu Altcoin’e Akın Etti!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Ethereum Satan Balinalar Bu Altcoin’e Akın Etti!

Kripto para piyasaları nispeten sakin bir yaz devri geçirdi. Bitcoin ve altcoin yatırımcılarının canı sakin piyasada epeyce sıkılırken balinalar enteresan alım-satım atılımları yaparak başları karıştırıyor.

Piyasa takipçisi Lookonchain, iki farklı Ethereum balinasının ETH karşılığında farklı bir altcoin ünitesine yatırım yaptığını tespit etti. Balinalar, geçtiğimiz saatlerde ellerinden BTC’nin en büyük rakibini çıkarırken Maker (MKR) satın almayı tercih etti.

Lookonchain’in paylaşımına nazaran iki farklı cüzdan son haftalarda yüklü ölçüde MKR satın aldı. Birinci balina, 4 Eylül tarihinden bu yana 1.194 adet ETH sattı. İkinci hesap ise 18 Eylül’den günümüze 992 adet satış yaptı. Bu sabah saatlerinde Ethereum satıp Maker satın alan balina adreslerine bir yenisi daha eklendi.

Lookonchain’in paylaşımına nazaran üçüncü balina 1.218 adet ETH satıp MKR token satın almaya başladı. Büyük yatırımcıların atılımları, altcoin ünitesinin fiyatı üzerinde tesir göstermiş üzere görünüyor. Maker, Eylül ayının başından bu yana Ethereum karşısında %18 daha uygun performans gösterdi.

MKR Fiyatı

DAI stablecoinin ana ihraççısına ilişkin kripto para ünitesi MKR son günlerde yükselişiyle dikkatleri üzerine çekti.

Ulaş Utku Bozdoğan: Ethereum Satan Balinalar Bu Altcoin’e Akın Etti! 1

Ağustos ayının son saatlerinde 1.000$’a kadar düşen Maker an itibariyle 1.335$ düzeyinde süreç görüyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap