Türklerin Sepetindeki Bu Altcoin Toparlandı: Devamı Var mı?

Türklerin Sepetindeki Bu Altcoin Toparlandı: Devamı Var mı?

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Türklerin Sepetindeki Bu Altcoin Toparlandı: Devamı Var mı?

Axie Infinity (AXS) sahipleri, Eylül başındaki büyük geri çekilmenin sıfıra yaklaşacağı tasalarını yaşadı. Bununla birlikte tanınan altcoin 4 dolarlık takviye düzeyini şiddetle korudu. Yatırımcılar, 4,50 dolara hakikat gerçekleşen son yüzde 12’lik fiyat artışının devamının gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Kripto analisti Ibrahim Ajibade, derinlemesine bir on-chain tahlille bu merakı gidermeye çalışıyor.

AXS balinaları, son fiyat sıçramasını fırsat bildi!

Btcpiyasasi.com’dan takip ettiğiniz üzere Axie Infinity (AXS), geçtiğimiz hafta %12 kar elde etti. Bununla birlikte, hayati değer taşıyan on-chain göstergeler, önde gelen altcoin projesinin yakın vakitte birinci 50 kripto sıralamasındaki yerini geri alma ihtimalinin düşük olduğunu gösteriyor. On-chain tahlil, kripto balinalarının ve spot piyasa süreçlerinin AXS’nin uzun periyodik bir fiyat rallisine gireceğine ikna olmadığını ortaya koyuyor.

AXS fiyatı son bir haftada %12’lik bir sıçramayla 4,08 dolardan 4,50 dolara yükseldi. Lakin, on-chain bilgiler, AXS balinalarının varlıklarını satmak için ralliden yararlandığını gösteriyor. Santiment bilgilerine nazaran, 100.000 ila 10 milyon AXS tutan kripto balinaları, AXS fiyatı 11 Eylül’de 4,08 dolar ile 2023 taban düzeyine ulaştığında 83,28 milyonluk bir kümülatif bakiyeye sahipti. AXS fiyatı arttıkça, balinalar 760.000 AXS satarak 20 Eylül itibariyle bakiyelerini 82,52 milyona getirdi.

Ulaş Utku Bozdoğan: Türklerin Sepetindeki Bu Altcoin Toparlandı: Devamı Var mı? 1AXS Balina Cüzdan Bakiyeleri. Eylül 2023 | Kaynak: Santiment

Büyük kurumsal yatırımcılar bir ralli sırasında bir tokenı satmaya başladığında, ekosistem genelinde inanç azalır. Bu nedenle, balinalar gemiye binmezse altcoin fiyatının önümüzdeki günlerde tekrar geri çekilmesi mümkün.

Ayı traderlar altcoin piyasasını ele geçirdi

Borsa buyruk defterlerine nazaran, birçok stratejik trader, AXS’i öbür bir fiyat düzeltmesi tehlikesiyle karşı karşıya bırakabilecek hayli yüksek bir satış duvarı kurdu. Aşağıda gördüğünüz üzere, kripto traderları mevcut fiyatlar civarında 1,9 milyon AXS satmak için etkin buyruklar vermiş durumda. Bu ortada, alıcılar sırf 1,8 milyon AXS için satın alma buyruğu verdi.

Ulaş Utku Bozdoğan: Türklerin Sepetindeki Bu Altcoin Toparlandı: Devamı Var mı? 2AXS Borsa Buyruk Defterleri. Eylül 2023. Kaynak: IntoTheBlock

Borsa On-Chain Piyasa Derinliği grafiği, AXS yatırımcılarının tanınmış kripto borsalarına verdiği etkin buyrukların hacmini gösteriyor. Üstteki grafik, çift haneli fiyat sıçramasından sonra, altcoin için mevcut piyasa arzının hala talebi 100.00 token aştığını ortaya koyuyor. Bu, AXS’in toparlanmasını daha da ileriye taşımak için kâfi talebi bulmakta zorlanacağı manasına geliyor. Hasebiyle Axie Infinity için hayati bir işaret.

AXS fiyat varsayımı: Altcoin fiyatı düşüş yolunda!

Boğalar 4 dolarlık dayanağı savunmak için ağır bir uğraş sarf ediyor. Bununla birlikte, on-chain göstergeler önümüzdeki günlerde 3 dolara yanlışsız bir öteki düşüş eğilimi olduğunu gösteriyor. Mevcut AXS yatırımcılarının satın alma fiyatı dağılımını özetleyen Fiyat Etrafında Karda/Zararda dataları de bunu destekliyor. Bilgiler, 112 yatırımcının asgarî 4 dolardan 95.260 AXS token satın aldığını vurguluyor. Bu dayanak düzeyini korursa, AXS’ın öteki bir hafif fiyat yükselişi görmesi mümkün. Lakin balina yatırımcıları düşüş eğilimlerini sürdürürse, AXS fiyatının 3 dolara yaklaşması olası.

Ulaş Utku Bozdoğan: Türklerin Sepetindeki Bu Altcoin Toparlandı: Devamı Var mı? 3AXS IOMAP dataları. Ağustos 2023 | Kaynak: IntoTheBlock

Yine de, Axie Infinity’yi çevreleyen rahatsız edici his azalırsa, boğaların potansiyel olarak 7 dolara hakikat büyük bir kurtarma misyonunu tetiklemesi mümkün. Bununla birlikte, 359 adres en az 4,70 dolardan 1,16 milyon AXS satın almış durumda. Geçen hafta balinaların yaptığı üzere konumlarını kapatmayı seçerlerse, altcoin fiyatının tekrar düşüşe geçmesi mümkün. Lakin bu direnç düzeyi yol verirse, AXS fiyatının 5 doları geri alması beklenen. Bu durumda AXS 7 dolara yaklaşmaya başlayabilir.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap