Ethereum ve Bu Altcoin Kritik Lansmanları Erteledi! İşte Yeni Tarihler

Ethereum ve Bu Altcoin Kritik Lansmanları Erteledi! İşte Yeni Tarihler

Paylaş
BTC Piyasası: Ethereum ve Bu Altcoin Kritik Lansmanları Erteledi! İşte Yeni Tarihler

Ethereum’un en büyük testnet’i olarak vazife alacak Holesky, başlangıç evresinde sıkıntılarla karşılaştı. ETH ile eş vakitli olarak, Tip Coin’de lansman tarihini erteliyor.

Ethereum Holesky testnet lansmanı başarısız oldu

Ethereum topluluğu, Goerli testnet’i değiştirecek olan Holesky testinin resmi açılışını bekliyordu. Fakat Colin Wu’nun son açıklamasına nazaran, proje “bazı parametrelerin uyuşmaması” nedeniyle başlamadı. Btcpiyasasi.com olarak aktardığımız üzere Holesky, tarihin en büyük Ether testnet’i pozisyonunda.

Ethereum, “Merge” olarak bilinen proof-of-stake birleşiminden geçişinin birinci yıl dönümünü kutlarken, geliştiriciler Holesky’i Cuma günü tanıttı. Goerli’nin yerini alarak, Holesky test ortamının büyüklüğünü iki katına çıkarmayı amaçlıyor.

Wu Blockchain, hususla ilgili olarak, “Bazı parametrelerin uyumsuzluğu nedeniyle Holesky bugün başlatılamadı. Holesky, mainnet’in iki katı büyüklüğünde olacak ve 1,46 milyon node ile Ethereum’un en büyük testnet’i olacak” diye yazdı.

Sorun yanlış yapılandırmalar

Ethereum çekirdek geliştiricisi Parithosh Jayanti, Holesky’nin, mainnet’in ölçeklenebilirlik sıkıntılarını çözmek için 1.4 milyon validatör içereceğini doğruladı. Holesky, Ethereum’daki üçüncü test ağı olarak bilinmektedir. Evvelkileri Goerli ve Sepolia idi. Lakin beklenen başlatma tarihi bir yapılandırma yanılgısı nedeniyle tekrar başlatma gerektiriyor.

Testnet’in birinci blokları, beaconcha.in web sitesindeki yeni bir Blockchain gezgininde ortaya çıktı. Geliştirici Jayanthi, “Mainnet de birinci sefer meydana gelebilecek bir ölçekleme sorunu yaşamak istemiyoruz. Ölçekleme sıkıntılarını test ağında yakalamak istiyoruz. Bu da ana Ethereum ağından daha büyük bir testnet sahip olmamız gerektiği manasına geliyor.”

Tip Coin’de token lansman tarihini erteledi

Başlangıç evresinde olan Tip Coin, 16 Eylül’de toplumsal medyada grubun bilgisayar sisteminin (Win10-Win11) yükseltilmesinden kaynaklanan disk hasarına uğradığını bildirdi. Proje bu nedenle token lansmanını 19 Eylül’e ertelemeye karar verdi. Ethereum üzere erteleme giden altcoin grubu, resmi duyuruda şunları yazıyor:

Lansmanımızı bugün planlandığı üzere 18 Eylül Pazartesi 16:00 UTC’ye ertelemeye karar verdik. Şu anda lansman yaparken karşılaştığımız meselelerin yanı sıra, bu kadar geç lansman yapmak birçok vakit dilimine haksızlık olur.

Dahili olarak iki takımımız — bot tespiti ve data alımı gruplarıydı. Ön uç ve Twitter ucu (Swapo) hazırlandı, lakin lansmandan evvel tezlerle ilgilenen takımımız bozuk bir diskle karşılaştı (Windows 10 – > 11). Tüm bilgiler inançta ve yedekleniyor lakin bu, bariz gecikmelere neden oldu.

Ethereum tabanlı bir ERC-20 olan TipCoin, kullanıcıların öteki Twitter kullanıcılarına içerikleri ve iştirakleri için tip vermelerini sağlıyor. Ertelenen lansmanla birlikte TipCoin grubu, heyecan dolu bir tweet ile topluluğunu merakta tutuyor. Resmi açıklamalara nazaran:

Bu Pazartesi harika bir lansman için tüm geliştirme gücümüzü yine kümeleşmeye ve her şeyi sisteme sokmaya harcıyoruz. Dayanağınız için teşekkür ederiz. Pazartesi günü görüşürüz. Bu, bu mevzunun son tweet’idir, resmi kontratlarımız devreye alınmıştır. Lansman pazartesi. Dikkatli ol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap