Solana’dan (SOL) beklenmeyen yükseliş: FTX’e meydan okuyor!

Solana’dan (SOL) beklenmeyen yükseliş: FTX’e meydan okuyor!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Solana’dan (SOL) beklenmeyen yükseliş: FTX’e meydan okuyor!

Tasfiye için onay alan FTX’in Solana’yı (SOL) sarsması beklenirken, tanınan coin’in yüzde 6’ya yakın yükseliş göstermesi gündem yarattı.

Portföyündeki kripto paralar ismine satış onayı kapan FTX, herkesi şaşırttı. Borsanın onayın alma senaroysu, genel olarak piyasanın düşeceği ve bilhassa de SOL’ü bir çöküşe sürükleyebileceği formunda yorumlanıyordu. Elinde yüklü ölçüde SOL bulunduran FTX, proje genelinde tedirginlikler yaratsa da fiyat tarafında işler farklı ilerledi. Tasfiye talebine olumlu cevap alan FTX’e karşı SOL yüzde 6 yükseliş sergileyerek yatırımcısını ve ekosistemini sevindirdi.

Solana (SOL) grafik değerlendirmesi

FTX’in portföyünde en çok yere alan kripto para SOL, beklenmedik bir atılım gerçekleştirdi. 17.76 doları vakit zaman ihlal etse de bu takviye bölgesini muhafazaya çalışan major coin, FTX’in varlık satışı onayı almasına karşın yüzde 6’ya yakın bir artış kaydetti. 19,34 dolara iğne atan tanınan coin’in bu habere karşın uygun bir performans sergilemesi, ekosistemi ve yatırımcı kitlesini şaşırttı.

Güncel olarak 18,81 dolardan alıcı bulan SOL, 19,40 dolar aralığının üzerinde kaldığı sürece direnç olarak takip edilebilecek düzeyler sırasıyla 20,29 – 20,89 – 21,31 ve 22,02 dolardır. BTC’nin 26.000 doların altında kalması, Solana ekosisteminden gelebilecek olumsuz bir haber yahut FTX’in piyasada tekrardan dehşet salması üzere senaryolarda 17,76 dolar ve 16,90 dolara geri çekilme beklenebilir.

Ulaş Utku Bozdoğan: Solana’dan (SOL) beklenmeyen yükseliş: FTX’e meydan okuyor! 1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap