Türklerin de Aldığı Altcoin Yeni Paydaşlık Duyurdu: Fırladı!

Türklerin de Aldığı Altcoin Yeni Paydaşlık Duyurdu: Fırladı!

Paylaş
BTC Piyasası: Türklerin de Aldığı Altcoin Yeni Paydaşlık Duyurdu: Fırladı!

Latin Amerika merkezi kripto para borsası Bitso, global ödemeler için yeni bir entegrasyona imza attı. Borsanın Anchor Network ile entegrasyonu, dünyanın her yerinden şirketler için Arjantin, Kolombiya ve Meksika’ya süreç yapma imkanı sunuyor. Türk kripto topluluğunun gündemine düşen haber, altcoin fiyatlarında ani dalgalanmaları tetikliyor…

Bitso, Stellar’ın Anchor ağı ile entegrasyonunu duyurdu

Önde gelen Latin Amerika kripto borsası Bitso, global ödeme koridorunu genişletmek için kripto ödeme uzmanı Stellar’ın Anchor Network’ünü entegre etti. Bu entegrasyon, farklı kıtalardaki şirketlerin Arjantin, Kolombiya ve Meksika’ya USDC ile süreç yapmasını sağlayacak. Bitso, kelam konusu memleketler arası USDC ödemelerini artırmak için Stellar ağını tercih etti.

Stellar, Bitso ile entegrasyonu Twitter’dan duyurdu. Bu paydaşlık, kripto para ödemelerinde süreç müddetlerini ve genel maliyetleri kabul edilebilir bir seviyeye indiriyor…

Bitso, 2022’nin ikinci yarısında toplam milletlerarası transferlerde %32’lik bir artış kaydetti. Bununla birlikte, Meksika ile ABD ortasında 3,3 milyar dolarlık süreç gerçekleştirdi. Borsanın Kurumsal Eserden Sorumlu Kıdemli Lider Yardımcısı Santiago Alvarado, teknolojinin hudut ötesi ödemelerde epey tesirli olacağını söylüyor:

Son yıllarda, hem memleketler arası ticaret hem de havaleler için global olarak hudut ötesi ödemelerde bir artış gördük. Blockchain teknolojisinden ve kripto paralardan yararlanarak, yerleşim müddetlerini ve genel maliyetleri kıymetli ölçüde güzelleştirebiliriz.

Altcoin fiyatları harekete geçti: XLM çift haneli fırladı

XLM fiyatı duyurunun ortaya çıktığı saatlerde çift haneli yükseliyor. 13 Temmuz’un Ripple zaferi XRP kadar XLM üzerinde de tesirli olmuştu. XLM olumlu haberlerin tesirini günün %10’luk fiyat artışıyla sürdürüyor.

BTC Piyasası: Türklerin de Aldığı Altcoin Yeni Paydaşlık Duyurdu: Fırladı! 1

Btcpiyasasi.com olarak aktardığımız üzere Ripple, 13 Temmuz’da SEC karşısında kısmı bir zafer elde etti.

XLM için sırada ne var?

Stellar (XLM) fiyatı son ralli ile birlikte 0,14 dolar bölgesini geri kazandı. Altcoin bunun öncesinde 13 Temmuz’da %40’ın üzerinde yarar elde etti. Fakat, bu yararların yarısından fazlası, XLM fiyatının 0,130 doların direnç düzeyinin altına düşmesiyle silindi. Bitso haberi bir ölçü toparlanmasına yardımcı oldu.

XLM’nin son boğa koşusu, fiyatın yılın en yüksek düzeyi olan 0,198 dolara ulaştığını gördü. Ripple’ın olumlu muhakemesinden kaynaklanan heyecan, XLM’nin de günlük vakit diliminde yükselişe geçtiğini gördü. Yükselişe karşın, fiyatın 0,130 dolar direnç düzeyinin altına düştüğünü gören keskin bir geri çekilme izledi.

BTC Piyasası: Türklerin de Aldığı Altcoin Yeni Paydaşlık Duyurdu: Fırladı! 2

Coinglass’ın borsa long/short oranı dataları, piyasa spekülatörlerinin belgisiz bir tavır sergilediğini ortaya koydu. Bu oran, bilhassa tüm açık XLM mukavelelerinde %49,41 olan long kontratlara kıyasla %50,59’luk ince bir hisseye sahip olan short ile neredeyse eşleşiyor. Bu da, piyasanın Bitcoin’in fiyat hareketine yansısına bağlı olarak ayılar yahut boğalar için bir fırsat penceresi bırakıyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap