Bu Altcoin İçin Düşüş Geliyor! Birikim Vakti mı?

Bu Altcoin İçin Düşüş Geliyor! Birikim Vakti mı?

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Bu Altcoin İçin Düşüş Geliyor! Birikim Vakti mı?

Lider altcoin Ethereum (ETH) evvelki gün ve haftalardaki kazanımlarını pekiştirmek üzere hareket ediyor. Lakin, piyasa kıymetine nazaran ikinci en büyük kripto para ünitesi için birtakım beklentiler var. Kimine nazaran altcoin, yükselişin devam etmesinden evvel bir düşüş daha yaşayabilir. Yani, ilgilenen yatırımcılara vaktinde biriktirme fırsatı veriyor. İşte detaylar…

Analist, önder altcoin için 1.780 dolara dikkat çekti

Lider altcoin Ethereum, şu anda yüzde 0.5’lik bir yükseliş ile 1.909 dolardan el değiştiriyor. Lakin kimilerine nazaran coin, daha derin bir düşüş yaşama riski taşıyor. Bu da alım fırsatı sunmakta. Gerçekten kripto piyasası analisti Crypto Tony’nin belirttiği üzere, Ethereum üst hudut likiditesini aldı. Analist, şimdilik, 18 Temmuz’da bir tweet’te paylaştığı grafik tahlilini dikkate alarak, “1.780 dolar civarında oturan daha düşük likiditeyi devralıyoruz,” sözlerini kullandı.

https://twitter.com/CryptoTony__/status/1681269081842806787

Bunu söyledikten sonra, uzmanın grafikte gösterilen müşahedelerine nazaran, bu kripto varlığı yükseliş yoluna geri dönecek. Bu yüzden 1.780 dolar düzeyinin Ethereum biriktirmeye başlamak için ülkü vakit olabileceğine inanmakta. Bu ortada, 18 Temmuz’da alınan datalara nazaran, Ethereum’un fiyatı şu anda 1.909 dolar düzeyinde bulunmakta. Bu, son 24 saatte yüzde 0,5’lik bir yükselişe işaret ediyor. Lakin tekrar de evvelki yedi gündeki yüzde 1,25’lik artışa ve geçen ay boyunca yüzde 9,18’lik bir kara dayanıyor.

Ulaş Utku Bozdoğan: Bu Altcoin İçin Düşüş Geliyor! Birikim Vakti mı? 1

Bir öbür analist, 3.000 dolar bekliyor

Genel manada Ethereum’un fiyatı, Kasım 202’de ulaştığı 4.878,26 dolarlık tüm vakitlerin en yüksek düzeyinden (ATH) hala çok uzakta. Bununla birlikte, birçok kripto uzmanı ve yatırımcının beklentileri doğruysa, nitekim de önümüzdeki haftalarda yahut aylarda kıymetli ölçüde yükselir.  Daha evvel, anonim kripto ticaret analisti Altcoin Sherpa, 12 Temmuz’da, ETH tahlilini paylaşmıştı. tekrar geri çekilmeden evvel ETH’nin 2023’ün sonlarında 3.000 dolara kadar yükselebileceğini savunmuştu. Bu hedefle Ethereum fiyatı için bir grafik desen tahlili ve iddiası paylaştı.

Ulaş Utku Bozdoğan: Bu Altcoin İçin Düşüş Geliyor! Birikim Vakti mı? 2

Analiste nazaran bu ilerlemeye yardımcı olabilecek şeylerden biri, dikkatlerini stablecoinlerden Ethereum ve Bitcoin’e (BTC) çeviren olumlu kripto yatırımcı hassaslığının yanı sıra Elon Musk’ın geleceğe yönelik optimist kripto iddialarını desteklemesidir. Bu sırada, ETH’yi destekleyen ağ güncellemeleri de mevcut. Örneğin Btcpiyasasi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Ethereum ağı geçtiğimiz Eylül ayında Proof-of-Work’ten Proof-of-Stake mutabakat algoritmasına geçti. Ethereum’un (ETH) ana ağında London hard forkunun başlatılmasının akabinde, şu ana kadar 6,5 milyar doların üzerinde bir pahaya sahip 3,46 milyon ETH tokenı yakıldı. Mevcut bilgilere nazaran, Ethereum’da her ay yaklaşık 146.000 ETH tokenı yakılarak kripto para ünitesinin dolanımdaki arzının azalmasına daha da yardımcı oluyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap