Blockplayr ile Gamer Arena ödüllü turnuva düzenliyor!

Blockplayr ile Gamer Arena ödüllü turnuva düzenliyor!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Blockplayr ile Gamer Arena ödüllü turnuva düzenliyor!

Blockchain dünyası, cümbüşle birlikte ön plana çıkıyor, Blockchain oyun platformu Blockplayr ve Gamer Arena, blockchain ile oyun dünyasını birleştirecek.

Etkinlik, 20-24 Temmuz tarihleri ortasında gerçekleşecek. Clash Royale ve Baş Topu oyunlarından oluşan turnuva 4 gün boyunca devam edecek. Blockchain ile oyun dünyası bir ortaya geliyor Kriptomeda markası Blockplayr tarafından düzenlenen ‘Sıralama Turnuvası’ ile blockchain ve oyunseverler buluşacak.

Blockchain dünyasının nabzı etkinliklerde atıyor

Blockplayr’da düzenlenen token ödüllü turnuva, 20-24 Temmuz tarihleri ortasında gerçekleşecek. Oyunseverleri buluşturan aktiflik 4 gün sürecek ve 50.000 GAU Token ikram edilecek. Turnuvaya 500’den fazla oyuncunun katılması kestirim ediliyor. Eleme metodunun olmadığı yarışta 1.000’den fazla düello yapılacak.

Turnuvada eleme sistemi olmadığı için ”Maçımı kaybettim turnuva benim için bitti” üzere sözler yer almayacak. İkişer maç olmak üzere Clash Royale ve Baş Topu 2 turnuvası düzenlenecek. Her turnuvada oynanan düellolar ortasında sıralama düzenlenecek. En çok düello kazanan oyuncular, galibiyet sayılarına nazaran sıralanacak. Derecelendirmeye nazaran de mükafatların sahibi belirlenecek.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap