Kripto para borsası Mamoru, ödüllü Öğren ve Kazan Kampanyası’nı başlattı

Kripto para borsası Mamoru, ödüllü Öğren ve Kazan Kampanyası’nı başlattı

Paylaş
BTC Piyasası: Kripto para borsası Mamoru, ödüllü Öğren ve Kazan Kampanyası’nı başlattı

Global kripto para borsası Mamoru, piyasalardaki kullanıcıların kripto okuryazarlığını artırmaya yönelik yeni bir adım attı. Mamoru, kullanıcıların öğrenirken kazanması amacıyla başlatılan Öğren ve Kazan Kampanyası ile koşulları yerine getiren kullanıcılarına 120 TRY kıymetinde DOT ikram edecek.

Kripto para borsası Mamoru, Türkiye’deki kripto para yatırımcılarına özel Öğren ve Kazan Kampanyası’nı başlattı. Borsa, ödüllü kampanya ile bir yandan kullanıcılarının Polkadot ve Polkadot staking hakkında bilgi edinmesini amaçlarken başka yandan fiyatsız olarak da DOT kazanma fırsatı sağlıyor. Kampanya kapsamında KYC 3 doğrulamasını yapan ve borsanın sorduğu 6 soruya yanlışsız karşılık veren birinci 500 kullanıcı 30 gün boyunca kilitli biçimde saklanacak 120 TRY kıymetindeki DOT’un sahibi oluyor.

Öte yandan 3 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri ortasında bir ay mühletle gerçekleştirilecek kampanyaya katılacak kullanıcıların, evvelki periyotlarda Mamoru üzerinden DOT stake etmemiş olması gerekiyor. İştirak şartlarına ait detaylı ayrıntılar Mamoru resmi internet sitesinde yer alırken, kuralları süratli bir formda yerine getiren iştirakçiler mükafata de hak kazanıyor.

Geçtiğimiz devirde ekosistemdeki talep ve muhtaçlıklar doğrultusunda yeni projeler geliştiren Mamoru, artık de bu kampanyayla birlikte hem kullanıcıların Polkadot staking hakkında bilgi edinmesini hem de Mamoru platformunda eserin kullanımı teşvik etmeyi amaçlıyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap