Open Exchange’in OX token’ı birinci 100’e girebilir mi?

Open Exchange’in OX token’ı birinci 100’e girebilir mi?

Paylaş
BTC Piyasası: Open Exchange’in OX token’ı birinci 100’e girebilir mi?

Bugün kripto piyasasının düşük performans göstermesiyle birlikte, Open Exchange’in mahallî token’ı olan OX, eşsiz bir altcoin dirilişine öncülük ediyor.

Dijital para ünitesi şu anda %24,36 artışla 0,03856 dolara yükseldi ve token, haftalık en yüksek düzeyi olan 0,04063 dolara çıktı. CoinMarketCap datalarına nazaran OX‘in büyümesi, geçtiğimiz hafta kayda paha ölçüde istikrarlıydı ve %36,92 artış gösterdi.

Open Exchange’in performansı, artık kapanmış olan kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in (3AC) kurucularıyla bağlı olması nedeniyle şaşırtan görünüyor. Kripto topluluğu, projeye ikinci bir baht verdiğinden büyüme, projeye olan itimadın bir göstergesi üzere görünüyor.

OX’in mevcut büyümesi, kısmen devam eden balina birikimi tarafından destekleniyor. Kripto analitik hizmet sağlayıcısı Lookonchain’in datalarına nazaran son beş günde bir balina, OX token’ları biriktiriyor. En son alım basamağı, ortalama 0,031 dolar fiyatla yaklaşık 823.000 dolar kıymetinde 421 ETH enjeksiyonuyla 26,43 milyon OX satın almayı içeriyordu.

Verilere nazaran balinanın toplamda 140 milyon OX token’ı bulunmakta ve bu toplamın pahası yaklaşık 5,7 milyon dolar. Bu devasa token’ların 100 milyonu kilitli durumda, 30 milyonu likidite havuzunda ve şu anda 10 milyon OX token’ı cüzdanda.

OX’in birinci 100’e girme potansiyeli

OX’in birinci 100’e girmesi potansiyeline sahip olduğu düşünülüyor. Su Zhu ve Kyle Davies’in 3AC’si, o vakitler mahallî bir token olmasa da token’larda yahut projelerde üretken bir yatırımcı olmuşlardı. OX token dizaynlarının, bu alandaki bilgi birikimlerinden kaynaklandığı düşünülüyor.

OX, 108,7 milyon dolarlık piyasa pahasında.

Bu makale birinci olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap