Binance Coin Listesi Paylaştı: Bu Altcoinler Tehlikeli!

Binance Coin Listesi Paylaştı: Bu Altcoinler Tehlikeli!

Paylaş
BTC Piyasası: Binance Coin Listesi Paylaştı: Bu Altcoinler Tehlikeli!

En büyük kripto para borsası Binance, birtakım altcoinler için ikaz yayınladı. Borsa, bilhassa BNB Chain üzerinde piyasaya giren bu projelere dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. İşte detaylar…

Binance, dikkat edilmesi gereken coinleri duyurdu

Binance, kullanıcıları BNB Chain’deki dolandırıcılık projelerinden korumak için sürdürdüğü gayretler kapsamında, “Kırmızı Alarm” programına dahil olan altcoinlerin güncellenmiş bir listesini açıkladı. Bu projeler çoklukla yatırımcıları değerli finansal kayıp riskiyle karşı karşıya bırakan dolandırıcılıklar yapmaktadır. Birtakım projeler farklılık gösterse de, sonuçlar ekseriyetle benzeridir ve dikkatli olunması gerektiğinin altını çizer. Aşağıdaki altcoinler Binance’in “Kırmızı Alarm” programına yeni eklendi:

  • ECD Buy
  • dApp Validation Protocol
  • Liquidity Pool Flow
  • DeFi Hub
  • Maminer
  • Trustwrk
  • PCS Cake DeFi
  • XEN
  • Splinterlands
  • Mirror

Bu projeler yakın vakitte potansiyel risk olarak tanımlanmıştır ve kullanıcıların bu projelere katılırken son derece dikkatli olmaları gerekmektedir. Bu projelerin değişken yapısı, rastgele bir vakitte çökebilecekleri ve yatırımcılar için mali kayıplarla sonuçlanabilecekleri manasına geliyor. Binance, resmi BNB Chain hesabı aracılığıyla bir açıklama yayınlayarak haberi paylaşmak için Twitter’a gitti. Twitter’da “DAPPBAY’in kırmızı alarm programı bu hafta 50’den fazla riskli dApp tespit etti!” tabiri yer aldı.

Bu projeler risk teşkil ediyor

Tweet, kullanıcılara uyanık kalmaları için bir hatırlatma niteliği taşıyor ve risk teşkil eden kimi ek projelerin altını çiziyor. Binance, kullanıcıları Binance FOMO, Shakitta Inu, Pepe 2.0, QFS Security, IDMining ve daha fazlasına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Listenin tamamı Binance’in resmi web sitesinde bulunabilir ve kullanıcıların inançta kalmak için listeyi incelemeleri tavsiye edilmekte. Bu altcoinlerin “Kırmızı Alarm” programına dahil edilmesi, kripto para alanında yatırım yapmayı düşünürken gerekli itinası göstermenin ve araştırma yapmanın ehemmiyetini vurgulamaktadır. Önde gelen bir kripto para borsası olan Binance, potansiyel olarak dolandırıcılık hedefli projeleri tespit ederek ve bunlarla bağlantılı riskleri vurgulayarak kullanıcılarını muhafazaya çalışmaktadır.

BTC Piyasası: Binance Coin Listesi Paylaştı: Bu Altcoinler Tehlikeli! 1

Dolandırıcılar çoklukla yeni projeleri çevreleyen heyecan ve FOMO’dan (Fear Of Missing Out) faydalanarak yatırımcıları astronomik getiri vaatleriyle kandırır. Lakin bu vaatler çoklukla boştur ve yatırımcılar kendilerini dolandırıcılık planlarının içinde bulabilir. Binance’in “Kırmızı Alarm” programı, bu cins dolandırıcılıklara kapılan kurbanların sayısını en aza indirmeyi amaçlayan bir ihtar sistemi vazifesi görür. Binance, listeyi etkin olarak güncelleyerek ve toplulukla paylaşarak kullanıcıların şuurlu kararlar vermesini ve yatırımlarını muhafazasını sağlıyor.

Kripto para piyasası gelişmeye devam ettikçe, dikkatli olma muhtaçlığı da değerini koruyor. Kullanıcılara, yatırım yapmadan evvel takım güvenilirliği, proje şeffaflığı ve topluluk iştiraki üzere faktörleri göz önünde bulundurarak rastgele bir projeyi derinlemesine araştırmaları tavsiye edilir. Ek olarak, portföy çeşitliliğini korumak ve saygın kaynaklardan tavsiye almak mümkün riskleri daha da azaltabilir.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap