Binance’in yeni Launchpad projesini duyurmasıyla BNB yükselişe geçti

Binance’in yeni Launchpad projesini duyurmasıyla BNB yükselişe geçti

Paylaş
BTC Piyasası: Binance’in yeni Launchpad projesini duyurmasıyla BNB yükselişe geçti

Investing.com – Kripto piyasasının en büyük borsası Binance, 32. token halka arzı olarak Arkham’ı (ARKM) duyurdu.

Binance’in Launchpad platformunda gerçekleşecek olan Arkham token satışı toplamda 2,5 milyon dolar olacak. ARKM satışı için üst hudut, her yatırımcı için 300.000 ARKM’ye denk gelen 15 bin dolar olarak belirlendi. Böylelikle toplam arzı 1 milyar ARKM olan Arkham’ın 50 milyon kripto varlığının Binance Launchpad aracılığıyla satılması planlanıyor. Bu ölçü da toplam arzın %5’ine denk geliyor.

11 Temmuz tarihinde başlayacak süreçte Binance, 6 gün boyunca kullanıcıların BNB bakiyelerini takip edecek. 6 günlük sürecin sonunda günlük olarak hesaplanacak olan BNB ölçüsüne nazaran belirlenen oranda ARKM dağıtımı gerçekleşecek.

ARKM arzına katılmak isteyen kullanıcılar, Binance Launchpad’de varlıklarını yarından itibaren 24 saat müddet içinde kilitleyebilecek. 17 Temmuz tarihinde ise BNB kilitleri açılacak ve kullanıcılara Arkham tokenleri tahsis edilecek. ARKM’nin halka arz fiyatı 0,05 dolar olarak belirlendi. Binance, BNB karşılığı fiyatın ise kayıt periyodu öncesi belirleneceğini bildirdi.

Binance’in ARKM token arzını duyurmasıyla birlikte düşüş eğilimindeki BNB’de bir sıçrama görüldü. Günün birinci saatlerinde 231 dolara kadar gerileyen BNB, haberin akabinde %6’yı bulan paha artışıyla 244 dolara yükseldi. Son saatte dalgalanan BNB fiyatı, 240 doların üzerinde kalmaya devam ediyor.

Binance Launchpad’de varlıkları satışa sunulacak olan Arkham, Blockchain üst kripto piyasası ve gelecek piyasalarda süreç yapan yatırımcılar hakkında bilgi sağlayan bir platform olarak çalışıyor. Arkham, bugün token satış haberiyle birlikte kullanıcılara gelir sağlayacak bir modeli de duyurdu.

Arkham’ın duyurusuna nazaran platform kullanıcıları, artık Blockchain adresleriyle ilgili dataları anonim olarak alıp satarak bir istihbarat ticareti yapabilecek. Twitter üzerinden yapılan duyuruda kullanıcıların Arkham’ın Intel Exchange platformunda istihbarat toplama maharetlerini paraya çevirebileceği açıklandı.

Yazar: Günay Caymaz

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap