XRP Ledger, SEC Davasına Karşın Büyüyor

XRP Ledger, SEC Davasına Karşın Büyüyor

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: XRP Ledger, SEC Davasına Karşın Büyüyor

XRP Ledger ikinci çeyrek sonuçlarına nazaran büyüme kaydettiğini açıkladı.

SEC ile uzun müddettir bir uyuşmazlık içinde olan XRP’de işler istenildiği üzere gidiyor. XRP Ledger’ın ikinci çeyrek raporları bizlere büyümeyi gösteriyor.

XRP Ledger, İkinci Çeyrek Raporlarında Büyüme Kaydetti

Messari cephesinden yayımlanan bir rapor şirketin 2023’ün ikinci çeyreğinde büyüme kaydettiğini ortaya koydu. Rapor, SEC davasıyla ilgili kaygılara karşın, XRPL’nin 2023’ün ikinci çeyreğinde kıymetli bir büyüme kaydettiğini belirtmektedir. XRP Ledger, 2022’nin tıpkı periyoduna nazaran yüzde 31,8’lik bir büyümeyle toplam yeni adres sayısında 138.790’a ulaşan değerli bir artış yaşadı.

Ulaş Utku Bozdoğan: XRP Ledger, SEC Davasına Karşın Büyüyor 1

Messari’nin raporuna nazaran, XRP Ledger (XRPL), Ripple ve SEC davasıyla ilgili kaygılara karşın protokolün birçok alanında değerli büyüme gösterdi. Rapor, XRP’nin dolanımdaki piyasa kıymetinin bugüne kadar yüzde 42,5 arttığını göstermektedir. Bu büyüme, varlığın birinci çeyrekteki fiyat artışından kaynaklansa da, ikinci çeyrekte piyasa bedeli yüzde 10,7 düşerek 27,8 milyar dolardan 24,8 milyar dolara geriledi.

XRP platformu, çeyrekten çeyreğe süreç hacminde düşüş yaşasa da, günlük ortalama NFT süreçlerinde yüzde 12,7 üzere kayda paha bir artışla 13.800’den 15.500’e yükseldi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap