Arthur Hayes, Yapay Zeka ile Bitcoin’i Ele Aldı

Arthur Hayes, Yapay Zeka ile Bitcoin’i Ele Aldı

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Arthur Hayes, Yapay Zeka ile Bitcoin’i Ele Aldı

Bitmex’in eski CEO’su olan Arthur Hayes, Bitcoin’in (BTC) Yapay Zeka (AI) para ünitesi olacağını tez etti.

Kripto ekosisteminin tanınan isimleri ortasında yer alan Arthur Hayes, BTC’nin AI para ünitesi yerine geçeceğini belirtti. BTC makimalisti olarak bilinen Hayes, AI teknolojisine olan inancını BTC’ye dayandırarak, ilerki süreçlerde bu dalın para ünitesi halinde kullanılacağını söz etti. Çeşitli BTC yorumlarıyla bilinen Hayes, kripto paraların başkanı için 760.000 dolar maksadına tekrar parmak bastı.

‘Yapay Zeka Para Ünitesi Bitcoin (BTC) Olacak!’

Son paylaştığı blog gönderisinde Hayes, Bitcoin ağının merkezi olmayan tabiatının ve ağ kullanıcılarının kendi varlıkları üzerindeki denetiminin AI teknolojisinin özellikleriyle uyumlu olduğunu öne sürüyor. Ayrıyeten Bitmex’in eski CEO’su, AI ve BTC’nin benimsenmesi iç içe geçerse, BTC’nin 2025/26’ya kadar 760.000 dolara kadar çıkabileceğini kestirim ediyor.

Hayes’e nazaran, BTC’nin birçok özelliği, AI tabanlı teknolojilere çeşitli avantaj fırsatları sunuyor. Hayes, altın ve para ünitelerinin arzı dalgalanabilse de, BTC arzının sonlu olduğunu ve bu çeşit sistemler için manipüle edilemeyecek finansal temelleri sunduğuna değindi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap