Harici kripto cüzdanı MetaMask kıymetli bir güncelleme gerçekleştirdi

Harici kripto cüzdanı MetaMask kıymetli bir güncelleme gerçekleştirdi

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Harici kripto cüzdanı MetaMask kıymetli bir güncelleme gerçekleştirdi

Investing.com – En büyük harici kripto para cüzdanlarından biri olan MetaMask’ın güncellenen sürümü yayına alındı.

Merkezsiz ve gözetimsiz kripto cüzdanı hizmeti sunan MetaMask, kullanıcılara daha verimli bir tecrübe sunma gayretlerine bağlı olarak uygulamasını yeniledi. Güncellenen MetaMask cüzdanının yeni özellikleri Twitter üzerinden duyuruldu.

Yapılan açıklamada MetaMask uygulamasının artık daha sade bir uygulama haline getirildiği ve site temaslarının daha sezgisel olacağı belirtildi. Büyük güncellemenin gayesinin gelişmekte olan Web3 dalında daha kolay bir etkileşim sunmak olduğu açıklandı.

ConsenSys tarafından geliştirilen cüzdan uygulaması, güncellenirken inançlı ön planda tutulduğu bilgisi verildi ve MetaMask’ın gelişmiş esirgeyici özelliklere sahip olduğu aktarıldı. Buna nazaran kullanıcıların sitelere bağlandıklarında erişim onaylarını inançla verebilmesi hedefleniyor. Web3 alanında rekabet her geçen gün artarken bu alandaki en eski kripto cüzdan uygulamalarından MetaMask’ın son güncellemeyle pazar hissesini kaybetmemek ismine gelişimine devam ettiği gösteriyor.

Kripto sanayisinde çoğunluk merkezi kripto para borsalarını kullanırken bu manadan Web3’ün kullanımı hâlâ düşük oranlarda kalıyor. Fakat MetaMask, Web3 kullanıcıları ortasında kıymetli bir yere sahip. Bu alanda bölüm önderi pozisyonunda bulunan MetaMask, dolandırıcılık faaliyetlerini önlemek ismine protokollerin güvenliğini sağlamada kıymetli bir rol üstleniyor.

Yazar: Günay Caymaz

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap