Circle, Cüzdan Platformunu Başlatıyor

Circle, Cüzdan Platformunu Başlatıyor

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Circle, Cüzdan Platformunu Başlatıyor

Circle, cüzdan geliştirme platformunu başlatıyor.

Stablecoin ihraççısı Circle, kripto para bölümünde farklı bir alandaki teşebbüsünü başlatıyor. Şirket geliştiriciler için cüzdan platformunu başlattığını duyurdu.

Circle, Geliştiriciler için Olan Platformunu Başlattığını Duyurdu

Circle , cüzdan geliştirici platformunu başlatarak hizmetlerine devam ediyor. USDC stablecoin’i yayınlayan Circle, geliştiricilerin Web3 uygulamalarına basitçe kullanıcı dostu cüzdanlar eklemelerine yardımcı oluyor.

Bu hizmet, kullanıcı dostu bir tasarım sunmanın yanı sıra geliştiricilere Web3 cüzdanlarını entegre etme imkanı sağlıyor. Bu cüzdanlar, rastgele bir blok zinciriyle kullanılarak kullanıcılara NFT’ler, kripto para üniteleri ve öbür Web3 dijital varlıklarına daha kolay erişim imkanı sunuyor.

Ulaş Utku Bozdoğan: Circle, Cüzdan Platformunu Başlatıyor 1

Circle CEO’su Jeremy Allaire, Twitter üzerinden “Daha teknik bir kullanıcıysanız, artık kendi kendinize hizmet edebilir ve uygulamaları başlatabilirsiniz” formunda açıklamalarda bulundu.

Şu anda, kullanıcıların kendi özel anahtarlarını saklamaları gerekiyor, lakin gelecekteki güncellemelerle birlikte geliştiricilere kullanıcı özel anahtarları üzerinde denetim imkanı sağlanacaktır. Şirketin cüzdan geliştirici platformu şu anda beta test evresindedir.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap