Binance, kripto cüzdan altyapısında büyük bir güncelleme yapacak

Binance, kripto cüzdan altyapısında büyük bir güncelleme yapacak

Paylaş
BTC Piyasası: Binance, kripto cüzdan altyapısında büyük bir güncelleme yapacak

Investing.com – Kripto piyasasının en büyük borsası Binance, bugün kripto para cüzdan altyapısında geniş kapsamlı bir güncellemeye başladığını duyurdu.

Binance, yapılan bu çalışmanın kullanıcıların daha verimli ve daha inançlı cüzdan altyapısını kullanması emeliyle başlatıldığı bildirildi. Güncellemeyle birlikte kullanıcıların birçok kripto para ünitesindeki mevcut yatırma adreslerini değiştirmesi gerekiyor.

Değiştirilecek olan yatırma adreslerinin Temmuz ayından Eylül ayına kadar tamamlanması bekleniyor. Binance, adres değişim süreçlerinin belli sayıda kullanıcı için yapıldığını ve bu kullanıcılara hususla ilgili ayrıntılı e-posta gönderildiği bilgisini verdi. Öbür yandan cüzdan adreslerini güncellemeyen yatırımcıların, eski cüzdanlarına gelebilecek kripto varlıkların kaybolmayacağı belirtilirken bu kullanıcıların varlıklarına ulaşmak için süreci manuel tamamlamak zorunda kalacakları söylendi.

Cüzdan adresi güncellenecek kripto para ünitelerinin başında; Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Solana (SOL), Litecoin (LTC), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Cardano (ADA) gelirken bu varlıklarla hudutlu olmayacak formda birçok kripto paraya ilişkin adres güncellemesi gerçekleşecek. 

Binance, açıklamasının devamında e-posta ile bildilendirme yapılan kullanıcıların Binance uygulaması yahut web sitesi aracılığıyla hesaplarına giriş yaparak ilgili kripto varlıklar için yeni yatırma adresleri alabilecekleri belirtildi. Bunun yanında şimdi güncellemeyle ilgili e-posta almayan kullanıcıların, adreslerini değiştirmeden kullanabilecekleri bilgisi de verildi. 

Yazar: Günay Caymaz

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap