Tron’daki Güvenlik Açığı Çözüldü

Tron’daki Güvenlik Açığı Çözüldü

Paylaş
BTC Piyasası: Tron’daki Güvenlik Açığı Çözüldü

Tron‘da geçtiğimiz günlerde yaşanan ve 500 milyon doları riske atan güvenlik açığı giderildi.

Tron‘da tespit edilen güvenlik açığı, dWallet Labs isimli siber güvenlik araştırma takımı tarafından bulundu ve düzeltildi. Güvenlik açığı, Tron’un çoklu imza hesaplarıyla ilgiliydi ve bir tek imzalayanın sınırsız erişim kazanmasına müsaade verebilir ve içeride tutulan dijital varlıkları tehlikeye atabilirdi.

Tron’un Güvenlik Açığı Siber Güvenlik Şirketi Tarafından Bulundu ve Çözüldü

Tron Blockchain ağı, geçtiğimiz şubat ayında keşfedilen ve 500 milyon doları riske atan bir güvenlik açığına sahipti. Lakin bu güvenlik açığı, dWallet Labs isimli siber güvenlik araştırma takımı tarafından bulundu ve düzeltildi.

BTC Piyasası: Tron’daki Güvenlik Açığı Çözüldü 1

Güvenlik açığı, Tron’un çoklu imza hesaplarıyla ilgiliydi ve bir tek imzalayanın sınırsız erişim kazanmasına müsaade verebilir ve içeride tutulan dijital varlıkları tehlikeye atabilirdi. Yanılgı, 19 Şubat’ta HackerOne’daki bug bounty programı aracılığıyla bildirildi ve “günler içinde” düzeltildi.

Tron’un bir sözcüsü, ağ takımının HackerOne’dan bir kusur raporu aldığını doğruladı ve takımın süratle sorunu ele aldığını ve güvenlik açığının berbata kullanılmasını engellemek için gerekli düzeltmeleri yaptığını belirtti. Sözcü, “Belirlenen sorunun tesirli bir halde çözüldüğünü ve sistemin güvenliğini sağladığını inançla söyleyebiliriz” dedi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap