Selloff Alarmı: Ünlü Şirket Bu Altcoin Varlıklarını Satabilir!

Selloff Alarmı: Ünlü Şirket Bu Altcoin Varlıklarını Satabilir!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Selloff Alarmı: Ünlü Şirket Bu Altcoin Varlıklarını Satabilir!

Lookonchain’e nazaran, en büyük LADYS balinalarından birisi, altcoin varlıklarını satmak için hazırlık yapıyor. Bu ortada Milady, LADYS token ile Arbitrum ve Ethereum ortasında köprü kurdu.

En büyük holderı bu altcoin tokenlerini yakında satabilir!

Milady Meme Coin (LADYS) ekosisteminde, kripto para ünitesinin en büyük holder’larından birisi muhtemelen satış için hazırlık yapıyor. İşte bu meme coin balinası, bir start-up olan DWF Labs. Lookonchain’den alınan bilgilere nazaran DWF Lab, bir OKX para yatırma adresine yaklaşık 1 cent bedelinde 100.000 LADYS token gönderdi. Kripto analitik hizmet sağlayıcısının spekülasyonlarına nazaran, bu DWF transferi muhtemelen LADYS tokenini borsaya yatırmadan evvel bir test süreci. Kripto para ünitesinin OKX’e yatırılması, dijital para ünitesi için pek çok şey söz edebilir. Zira borsalar, kullanıcıların dijital para varlıklarını boşaltma eğiliminde oldukları birincil yollardır.

DWF Labs’ın LADYS token varlıklarına ait ana stratejisinin bu olup olmadığı belirsizliğini koruyor. Dalgalanma, dijital varlığın ve bilhassa de meme coin nişinin tabiatında var. Bu yüzden, satış potansiyeli göz önüne alındığında LADYS’i düşüş eğilimine daha yatkın hale getirdi. Bu ortada, meme coin’i rastgele bir potansiyel satışın mümkün tesiri üzerinde genel bir topluluk silkmesi olarak görünen son 24 saat içinde % 27 artışla 0.0000001421 dolar spot fiyattan süreç görüyor.

Meme coinler ve balina etkisi

Btcpiyasasi.com olarak daha evvel bildirdiğimize nazaran, DWF Labs toplam 30,7 trilyon LADYS token’a sahip. Ayrıyeten, bu ölçü meme coin’in toplam arzının %3,5’ine eşit. Bu büyüklükteki holdingler, DWF Labs’ın seçtiği rastgele bir hareket yahut yolla hassaslığı değiştirmeye yardımcı olabileceği manasına gelir. Bu yüzden, tüm gözler OKX para yatırma adresi üzerinde. Şirketin bir sonraki atılımının meme coin’inin büyümesini raydan çıkarması mümkün. Yahut, biraz daha destekleme ihtimali var. Balinanın başka en büyük kripto para üniteleri üzerindeki tesiri de derin oldu. Bilhassa de tanınan meme coin’leri olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) için.

Milady, Arbitrum ve Ethereum ortasında köprü kurdu

Resmi Twitter kanalında proje, tüketicilere lokal tokeninin önde gelen Blockchain Ethereum ile tanınmış L2 ölçeklendirme tahlili Arbitrum ortasında köprü kurabileceğini bildirdi. Bu bağlamda şirket, tüketicileri bu gelişmenin bir kesimi olmaya ve bundan faydalanmaya ikna etti.

Ayrıca platform, müşterilerin özel imkanları deneyimlemek için bu güncellemenin keyfini çıkarabileceğini belirtti. Buna ek olarak, Milady projesi bir airdrop da duyurdu. Şirket, bu aktiflikle ilgili detayları verirken, önümüzdeki 24 saatin bu açıdan çok kıymetli olacağını açıkladı. Bu ortada, ERC tokeninden ARB tokenine en yüksek transfer hacmine sahip tüketicilerin airdrop’un maksadı olacağını da kelamlarına ekledi.

Altcoin projesi ayrıyeten bir airdrop başlatacak

Milady, 24 saat sonra başlatacağı airdrop’un tüketiciler için özel ikramlar içereceğini kaydetti. Ayrıyeten şanslı kazanana vereceği ödül de tartışma konusu oldu. Milady’ye nazaran, özel bir NFT sağlayacak. Bununla birlikte şirket, ilgili aktifliğin ticaret botlarına bağlı rastgele bir cüzdan içermeyeceğini açıkladı.

Ayrıca platform, LADYS Köprüsü’nün hiçbir protokol fiyatı talep etmediğini belirtti. Bu nedenle, tüketicilerin yalnızca gaz fiyatlarını ödemeleri gerekiyor. Platform, köprünün LADYS token için en süratli köprü olduğunu vurguladı. Ayrıyeten, meselesiz bir tecrübesi garanti ettiğini belirtti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap