Bu 2 Altcoin ile Milyoner Olan Trader, Satış Yapamıyor!

Bu 2 Altcoin ile Milyoner Olan Trader, Satış Yapamıyor!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Bu 2 Altcoin ile Milyoner Olan Trader, Satış Yapamıyor!

Kripto para piyasası uzun bir müddettir meme coin trendi altında yer alırken, 10 milyon dolarlık altcoin PEPE ve LADYS sahibi bir yatırımcı, her iki projede de adreslerinin kara listeye alınması ile bir arada satış yapamadığını aktardı! İşte detaylar…

10 milyon doların üzerinde altcoin yatırımı olan yatırımcı, varlıklarını satamıyor!

Btcpiyasasi.com olarak aktardığımız üzere geçtiğimiz aylardan bu yana süren meme coin yükselişi, birçok yatırımcının dikkatini çekti. Bilhassa birinci yatırımcılar büyük karlar elde ederken, kimi yatırımcılar ise meselelerle karşılaştı. Bir tahlil platformu olan Scope Protocol’den alınan datalar, anonim yatırımcının PEPE ve LADYS meme coin’lerinin birinci alıcıları ortasında olduğunu gösteriyor.

İki meme projesi muazzam bir artış yaşadı ve birinci sahiplerini milyonerlerin ortasına soktu. Kayıtlar, yatırımcının yalnızca 0,013 ETH karşılığında 2,52 trilyon PEPE token satın aldığını gösteriyor. Yatırımcının varlıkları ise 4,6 milyon dolara ulaştı. Uzman isim ayrıyeten 290 trilyon LADY tokenı da satın aldı. 11 Mayıs itibariyle, kara listeye alınan adreste 4,9 milyon doların üzerinde kıymete sahip yaklaşık 71 trilyon LADY bulunuyordu.

Ulaş Utku Bozdoğan: Bu 2 Altcoin ile Milyoner Olan Trader, Satış Yapamıyor! 1

Yine de, iki projenin adreslerini bloke etmesiyle, yatırımcı likidite edemiyor ve kar edemiyor. Doğrulanmamış söylentilere nazaran yatırımcı, bir maksimal çıkarılabilir bedel (MEV) botuyla ilişkilendiriliyor. Bu aksiliğe karşın, bu trader’ın altcoin PEPE ve LADYS’lerini satamaması, elinde tuttuğu ölçü göz önünde bulundurulduğunda fiyatları destekleyebilir. Lakin bununla birlikte bir block satış likiditeyi olumsuz etkileyebilir. PEPE’deki artış, rastgele bir yararı olmasa da, topluluğun açgözlülüğüne ve FOMO nedeniyle kaçırma isteksizliğine işaret ediyor.

MEV botları yatırımcıları endişelendiriyor

MEV botlarının Ethereum’un güvenliği üzerindeki tesirine ait tasalar, bilhassa memecoin çılgınlığı devam ederken gas fiyatlarını etkileyebilecekleri, süreçleri öne çekebilecekleri ve ağı tıkayabilecekleri için artmış gözüküyor. MEV botları olduğundan şüphelenilen yatırımcı adreslerinin kara listeye alınması, Ethereum’daki süreç faaliyetlerinde PEPE ve LADYS artışıyla birebir vakte denk geldi.

Jaredfromsubway.eth ismine sahip makus şöhretli bir MEV botu, kâr gayesiyle meme token trader’larını tuzağa düşürüyor. Meme coin çılgınlığının ortasında yapılan süreç sayısı nedeniyle, bot Ethereum’daki yüksek fiyatlara en büyük katkıda bulunanlardan biridir. Meme coin’lerin süreç hacimleri arttıkça, bu popülerlikten faydalanmak için muhtemelen daha fazla bot kullanılacak.

Ulaş Utku Bozdoğan: Bu 2 Altcoin ile Milyoner Olan Trader, Satış Yapamıyor! 2

CoinMarketCap’in 14 Mayıs tarihli bilgileri, PEPE’nin ortalama günlük hacminin 520 milyon doların üzerinde olduğunu ve bu sayının 721 milyon dolarlık piyasa kıymetiyle neredeyse birebir olduğunu gösteriyor. Bu ortada, LADYS’in günlük hacmi 74 milyon dolara ulaşırken toplam piyasa pahası yüzde 30 artışla 80 milyon dolara yükseldi.

Öte yandan LADYS ekosisteminde daha evvel kimi kaygılara yol açan kuşkulu faaliyetler ve adresler olduğuna dair işaretler de bulunuyor. Dokuz adres, borsalara 3,7 milyon dolara muadil 26 trilyon altcoin LADYS aktardı. Daha evvel bu adresler LADYS satın almadan evvel KuCoin’den eş vakitli olarak ETH almıştı.

Ayrıca, tüm varlıklarını yeni adreslere transfer ettiler. Enteresan bir formda, her transfer LADYS’in fiyatında bir düşüşle tıpkı vakte denk geliyor. Uzmanlar tarafından kullanıcılara, faaliyetleri fiyatları etkileyebileceğinden bu balina hesaplarını izlemeleri tavsiye edildi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap