Pepe (PEPE) Son 24 Saatte Yüzde 100’e Yakın Arttı!

Pepe (PEPE) Son 24 Saatte Yüzde 100’e Yakın Arttı!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Pepe (PEPE) Son 24 Saatte Yüzde 100’e Yakın Arttı!

Bir müddettir düşüş eğiliminde olan Pepe (PEPE), son 24 saatte yüzde 99 artış göstererek piyasaya damga vurdu.

Memecoin dönemini tekrardan gündeme getiren PEPE, son günlerde ivmesini kaybetmişti. Lakin son 24 saatte gösterdiği yükseliş sayesinde yine parladı. Elon Musk’ın Twitter’da PEPE ile ilgili bir paylaşım yapması, PEPE’yi adeta uçurdu. Binance listelenmesinden sonra ivmesi kesilen tanınan coin, kısa müddette sert düşüşlere imza atmıştı. Birkaç gün boyunca günün en çok paha kaybedenler listesinde yer alan PEPE, bugün ise tam karşıtı biçimde “günün en çok yükselen coin‘i” olmayı başardı.

Ulaş Utku Bozdoğan: Pepe (PEPE) Son 24 Saatte Yüzde 100’e Yakın Arttı! 1

Yeniden İvme Yakaladı

Günlerdir paha kaybeden Pepe (PEPE), dünden bugüne yaptığı atak ile birlikte tekrar ivmesini yakaladı. Tepe pahasını görmesinden bu vakte kadar neredeye hiç artış göstermeyen PEPE, son yükselişiyle bu durumu kırmış oldu. PEPE’nin ivmesini kaybetimesinde ise, PEPE gibisi bir çok coin’in piyasaya çıkması etken oldu.

Ulaş Utku Bozdoğan: Pepe (PEPE) Son 24 Saatte Yüzde 100’e Yakın Arttı! 2

PEPE gibisi coin’ler, piyasanın hacmini kendi üzerine çekerek PEPE’deki satış yoğunluğu artırmıştı. Ancak son 24 saatte yüzde 49,50 yükseliş gösteren memecoin, yine tahta otumayı başardı. Yatırımcılar, gözlerini PEPE’ye çevrilerek, bundan sonra ki fiyat hareketini beklemeye geçti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap