Binance, Kanada’dan Çekiliyor

Binance, Kanada’dan Çekiliyor

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Binance, Kanada’dan Çekiliyor

Kripto para borsası Binance, düzenleyici yenilikler sebebiyle Kanada’dan çekildiğini açıkladı.

Kripto para borsalarının en büyüğü Binance, Twitter üzerinden Kanada ile ilgili bir açıklama paylaştı. Açıklamanın sonunda borsa, Kanada’dan çekildiğini yazdı.

Binance, Ticaret Yapmanın İmkansız Olması Sebebiyle Kanada’dan Çekiliyor

Binance, ticaret platformu için savunulamaz hale getiren düzenleyici kılavuza atıfta bulunarak Kanada’dan ayrılıyor. Bununla birlikte kripto para borsası Twitter üzerinden bir açıklama paylaştı.

Kuzey Amerika ülkesindeki ticari faaliyetlerini durdurma planlarını duyurdu. Twitter üzerinde paylaşılan açıklamada şu sözler yer aldı:

“Maalesef bugün, Binance’in Kanada pazarından proaktif olarak çekilmek için başka önde gelen kripto şirketlerine katılacağını duyuruyoruz. Küçük bir pazar olmasına karşın, kurucumuzun anavatanı olarak bizim için manevi bedeli vardı. Kanada Blockchain sanayisinin geri kalanı için büyük umutlarımız vardı.”

Binance ayrıyeten, ülkenin rehberliğinin operasyonları savunulamaz bir noktaya kadar sınırladığını söyledi. Gönderide ek olarak şu tabirler yer aldı:

 “Kanadalı kullanıcılarımızı korumak için öteki makul yolları araştırabildiğimiz sürece bu kararı erteledik, lakin hiçbirinin olmadığı ortaya çıktı.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap