Esaslı altcoin’in süreç hacmi, Bitcoin’e yaklaştı

Esaslı altcoin’in süreç hacmi, Bitcoin’e yaklaştı

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Esaslı altcoin’in süreç hacmi, Bitcoin’e yaklaştı

Bitcoin ağında BRC-20 token’larından kaynaklanan yoğunluk Litecoin’e yaradı. Litecoin ağında gerçekleşen günlük süreç sayısı Bitcoin’e yaklaşmış durumda.

Bitcoin ağında yaşanan yoğunluk ve artan süreç fiyatları, alternatif ağları ve projeleri öne çıkardı. BRC-20 meme-token’larından kaynaklı yoğunluk sonrası, Bitcoin Layer 2’leri ile BCH ve SVB üzere projeler öne çıktı.

Son olaraksa Litecoin’in, BTC tercih edenlerin alternatifi haline geldiği görülüyor.

Son 24 saatte Litecoin ağında gerçekleşen günlük süreç sayısı Bitcoin ağında gerçekleşen süreç sayısını yakaladı.

BitInfoCharts bilgilerine nazaran Litecoin ağı süreç sayısı, tüm vakitlerin en yüksek düzeyine ulaştı. 9 Mayıs prestijiyle günlük süreç sayısı 576.000 olarak kaydedildi. LTC ağı yüksek yoğunluk görmesine karşın ortalama süreç fiyatları 0,003 dolara yakın. Bitcoin’de süreç fiyatı ortalama 20 dolarken Ethereum’da 18 dolara ulaşmış durumda.

On-chain bilgi sağlayıcısı Glassnode’un bilgilerine nazaran Litecoin ağındaki faal adres sayısı, ay başından bu yana %278 arttı. LTC dalın gündemine girerken fiyat performansı zayıf kaldı.

Litecoin’in son 24 saat içerisinde sırf %0,4 yükseldiği görülüyor. Yatırımcılar ise Litecoin’in yaklaşan yarılanma (halving) sürecine odaklanmış durumda.

Bu makale birinci olarak BeInCrypto üzerinde yayımlanmıştır.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap