Binance CEO’su Bu Altcoinler Hakkında Konuştu: Hiç…

Binance CEO’su Bu Altcoinler Hakkında Konuştu: Hiç…

Paylaş
BTC Piyasası: Binance CEO’su Bu Altcoinler Hakkında Konuştu: Hiç…

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kısa müddet evvel bir Twitter toplantısında kimi altcoinleri hiç anlamadığını belirtti. CZ ayrıyeten borsasının listeleme süreci hakkında ip uçları paylaştı.

Binance CEO’su, listeleme sürecinde vazife almadığını söylüyor

Changpeng Zhao, listeleme sürecine katılmak istemediğini ve buna vakti olmadığını belirtti. Açıklamaları, 1 Mayıs’ın Binance’in Twitter toplantısında geldi. Binance CEO’su, altcoin’lerin “talep halinde ve hacmi yüksek olduğunda” listelenebileceğini söylüyor.

CZ ayrıyeten, meme coin’leri hiçbir vakit anlamadığını ve listeleme kararlarını farklı bir grubun verdiğini belirtti. Buna karşın DOGE, SHIB ve Pepe Coin üzere meme projelerine karşı olmadığını söylüyor. Zhao, “Şahsen meme coin’leri hiçbir vakit nitekim anlamadım. Elon Musk ve öbürleri de dahil olmak üzere onları anlayan pek çok başarılı insan var. Bu yüzden kullanıcıları ele alıyoruz” diyor.

CZ’ye nazaran Binance, listeleme kararı için meme coin’lerin ilgi alanına ve süreç hacmine güveniyor. Daha evvel, Binance’in büsbütün abartıya dayalı listeleme yapmaktan kaçındığından bahsetmişti.

Binance tesiri gerçek

Binance’in listeleme kararları, geçmişte meme coin’lerin yükselişine değerli katkı sağladı. Örneğin, Floki Inu’nun daha evvel Binance’te listelenmesi, fiyatının %50’ye kadar artmasına neden oldu.

BTC Piyasası: Binance CEO’su Bu Altcoinler Hakkında Konuştu: Hiç… 1

Binance CEO’su, tıpkı SHIB örneğinde olduğu üzere, başka bir takımın listelemeyi değerlendirdiğini açıklıyor:

SHIB’i listeledik ve aslında Binance’te daha yüksek süreç hacmine sahip kripto paralardan biri. Yani meme paralarına karşı değiliz. Rastgele bir meme coin’e de karşı değiliz.

Pepe Coin Binance’de listelenecek mi?

Geçen hafta, Pepe Coin fiyatındaki ralli, kripto piyasası soğumaya başlamadan evvel spekülatif ilgiyi ateşledi. Pepe’nin fiyatı, bir toplumsal medya çılgınlığının akabinde 14 Nisan’daki lansmanından bu yana yaklaşık %38.900’e yükseldi. Bu sırada DOGE ve SHIB yatay hareket ediyor. Yeni meme coin piyasası devraldıktan sonra son 24 saat içinde neredeyse sessiz kaldılar.

Pepe Coin’in Binance’de listelenme ihtimaline gelince, Btcpiyasasi.com olarak aktardığımız üzere Binance CEO’su bu bahiste yeşil ışık yaktı. CZ, altcoin’lerin “talep halinde ve hacmi yüksek olduğunda” listelenebileceğini söylüyor. Bu noktada Pepe Coin, Nisan ortasında piyasa sürüldükten kısa mühlet sonra birinci 100 ortasında ulaştı. Aşağıdaki grafikten görüldüğü üzere, beklentilere karşın yeni tepeler belirlemeye devam ediyor.

BTC Piyasası: Binance CEO’su Bu Altcoinler Hakkında Konuştu: Hiç… 2

PEPE etrafındaki hype yakın vakitte sona erecek üzere görünmüyor; Büyük borsalar listelerini açıkladı. En sonuncusu, Pepe’in spot süreç piyasasında listelendiğini açıklayan OKX idi. Daha sonra Coinbase’de Pepe’yi listeleme kararı. Fiyat şu anda 2 günlük ortadan sonra tekrar %50’nin üzerinde yükselüyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap