Vitalik Buterin, Bu 2 Altcoin’e Dikkat Çekti: Yardım Ettim!

Vitalik Buterin, Bu 2 Altcoin’e Dikkat Çekti: Yardım Ettim!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Vitalik Buterin, Bu 2 Altcoin’e Dikkat Çekti: Yardım Ettim!

Vitalik Buterin, Dogecoin‘in Proof-of-Stake geçişine yardım ettiğini doğruladı. Hisse Kanıtı (PoS) ağı, büyük kripto para birimleri arasında giderek daha fazla benimseniyor ve giderek daha fazla kişi aktif olarak buna geçiyor. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Ulaş Utku Bozdoğan: Vitalik Buterin, Bu 2 Altcoin’e Dikkat Çekti: Yardım Ettim! 1

Vitalik Buterin yardım etti

Bir röportajda Dogecoin’in (DOGE) topluluk staking ile bir Proof-of-Stake ağına geçmeyi hedeflediğini açıklayan Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’e göre, hemen hemen her büyük kripto para biriminin artık PoS’a geçiş planı var. Ethereum kurucusu şunları söyledi:

Biri hariç her büyük kripto para biriminin, Proof-of-Stake’e geçmek için aktif bir planı var. Ethereum‘un Proof-of-Stake olduğunu ve Dogecoin’in planlarının ilerlediğini ve Zcash’in planlarının daha da ilerlediğini öğrendikten sonra, argümanları yapmak daha da kolay olacak sanırım.

Ulaş Utku Bozdoğan: Vitalik Buterin, Bu 2 Altcoin’e Dikkat Çekti: Yardım Ettim! 2

Buterin, geçen yıl Noel’de yayınlanan ve daha fazla kişinin Dogecoin ağını yönetmeye katılmasına izin verecek bir PoS ‘Topluluk Staking’ versiyonu için DOGE önerisini yürütme stratejisini ana hatlarıyla belirten bir teklife atıfta bulundu. Buterin “Son zamanlarda topluluk staking oluşturmak için Vitalik Buterin ile işbirliği içinde Dogecoin Foundation adlı bir şey yayınladılar” dedi.

Ulaş Utku Bozdoğan: Vitalik Buterin, Bu 2 Altcoin’e Dikkat Çekti: Yardım Ettim! 3

Buterin, DOGE’nin ortak yaratıcısı Billy Markus ve Tesla (NASDAQ: TSLA) CEO’su Elon Musk’ın yasal ve finansal çıkarlarını temsil eden Jared Birchall ile birlikte Dogecoin Vakfı’na danışmanlık yapıyor. Özellikle Tesla, kısa süre önce bazı “ürünlerini” Dogecoin ile satın alınabilir hale getirdi. Finbold geçen yıl, Vitalik Buterin’in Dogecoin’in Ethereum teknolojisinin yardımıyla mümkün olan en kısa sürede bir PoS konsensüs yöntemine geçeceğini umduğunu bildirdi. Ayrıca Dogecoin blockchaininde işlem hızlarını hızlandıracağına inandığı bir ETH-DOGE köprüsü önerdi.

Kaynak:  Kripto Koin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap