Binance, 2 Yeni Altcoin Listeliyor: Fiyatlar Yükseldi!

Binance, 2 Yeni Altcoin Listeliyor: Fiyatlar Yükseldi!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Binance, 2 Yeni Altcoin Listeliyor: Fiyatlar Yükseldi!

Dev Bitcoin borsası Binance, 2 yeni altcoin listeliyor. Borsa platformuna Anchor Protocol (ANC) ve Acala’yı (ACA) ekliyor. Borsanın listeleme haberinin ardından 2 kripto paranın da fiyatı aniden yükseldi. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Binance, 2 yeni altcoin listeliyor: Fiyatlar fırladı!

Öncü Bitcoin borsası Binance, 2 yeni altcoin listeliyor. Borsa konuya yönelik şu açıklamalarda bulundu:

Binance, Anchor Protocol’ü (ANC) ve Acala’yı  listeleyecek ve 25.01.2022 tarihinde ANC/BTC, ANC/BUSD, ANC/USDT, ACA/BTC, ACA/BUSD ve ACA/USDT ticaret çiftleri için alım satımı açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak ACA ve ANC’yi borsaya yatırmaya başlayabilir. ANC ve ACA için para çekme işlemleri 26.01.2022 tarihinde açılacak. Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilir. ANC Listeleme Ücreti: 0 BNB. ACA Listeleme Ücreti: 0 BNB. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance’in ticari kayıplarınızdan sorumlu olmadığı size hatırlatılır.
Desteğiniz için teşekkürler!

Borsanın listeleme haberinin ardından 2 kripto paranın da fiyatı aniden yükseldi. Anchor Protocol (ANC) yüzde 10’luk bir artış yaşadı. Acala (ACA) fiyatı da yükseliş modunda ve yeşil tahtada işlem görüyor.

Ulaş Utku Bozdoğan: Binance, 2 Yeni Altcoin Listeliyor: Fiyatlar Yükseldi! 1

Anchor Protocol (ANC) nedir?

Anchor Protocol, Terra Blockchain’inde bir ödünç verme ve ödünç alma protokolüdür. ANC, protokolün, kullanıcıların dijital varlıklarını aşırı teminatlandırılmış bir modelle yönetime katılmalarına, ödünç vermelerine, ödünç almalarına ve faiz kazanmalarına olanak tanıyan yerel yardımcı program ve yönetim tokenidir.

Acala (ACA) nedir?

Acala ağı, Polkadot parachain olarak çalışan, EVM uyumlu bir DeFi akıllı sözleşme platformudur. ACA, platformun stablecoinleri basmak, işlem ücretlerini ödemek, yönetime katılmak, stake ve likidite madenciliği yoluyla ödüller kazanmak için kullanılabilen yerel tokenidir.

Kaynak:  Kripto Koin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap