3 Kere Bilen Analist: SHIB, SOL ve Bu Altcoin’ler Sert Çökebilir!

3 Kere Bilen Analist: SHIB, SOL ve Bu Altcoin’ler Sert Çökebilir!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: 3 Kere Bilen Analist: SHIB, SOL ve Bu Altcoin’ler Sert Çökebilir!

Bitcoin’de 10.000 doları, 12 bin doları ve 50.000 doları bilen, kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, kripto piyasasında bir geri çekilmeyle birlikte düzeltme beklediğini paylaştı. Dogecoin (DOGE) veya Shiba Inu (SHIB) gibi meme coin’lerin spekülasyon olduğunu ileri süren McGlone, Solana’yı da listeye eklemekten çekinmiyor.

Kıdemli analist BTC ve ETH’yi hariç tutuyor

The Wolf of all street ev sahibi Scott Melker ile yaptığı yeni bir röportajda McGlone, kripto paraların riskli varlıklar olduğunu, ancak piyasa düzeldiğinde Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) daha güçlü çıkabileceğini söylüyor. McGlone, lider kriptonun artık “iştah açan” bir varlıktan “riskli” bir varlığa geçtiğini düşünüyor:

Benim tahminim: Piyasalar geri çekiliyor. Sonunda borsada %10, belki %20’lik bir düzeltme gördük. Tüm korelasyonlar birdir ve genellikle bu şekilde çalışır. Bitcoin daha iyi bir seçenek haline geliyor. Potansiyel olarak Ethereum da.

Ulaş Utku Bozdoğan: 3 Kere Bilen Analist: SHIB, SOL ve Bu Altcoin’ler Sert Çökebilir! 1

Kriptokoin.com derlediğimiz, haftanın ortaklık ve listeleme gelişmelerine buradan göz atabilirsiniz.

SHIB ve SOL sert çökebilir

BTC ve ETH için yükseliş görünümüne rağmen McGlone, köpek temalı kripto para birimcilerinin ve hatta Solana’nın (SOL) yükselişinin adil olmadığı konusunda uyarıyor. Meme coin’ler, özellikle Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB), geçen yıl Elon Musk ve diğer ünlülerin medyada söz edilmesiyle patladı. Kıdemli analist, riskin buradan kaynaklandığını düşünüyor:

Sonuç olarak, varlıkların en risklileridir. Büyük bir spekülasyon var. Köpek temalı kriptolarda ve hatta Solana gibi altcoin projelerinde. Kabul etmeliyiz ki, geçen yıl meme coin’lerde gördüğünüz spekülasyon bunun göstergesiydi. Bu sadece aptalca ve hikayeyi torunlarımıza anlatacağız.

Kaynak:  Kripto Koin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap