Bu Altcoin’den Devasa Fon Duyurusu: Fiyat Pik Yaptı!

Bu Altcoin’den Devasa Fon Duyurusu: Fiyat Pik Yaptı!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Bu Altcoin’den Devasa Fon Duyurusu: Fiyat Pik Yaptı!

Altcoin projesi SCRT’in arkasındaki Secret Network, gizlilik odaklı Blockchain ekosistemindeki projelere 400 milyon dolar teklif ettiğini duyurdu. Duyurunun etkisiyle altcoin fiyatı değer kazandı. Kriptokoin.com olarak detayları aktarıyoruz…

Altcoin, fon duyurusunun ardından sıçradı!

Secret’ın 400 milyon dolarlık fonu iki bölümden oluşuyor. Birincisi, Secret’ın birçok ortağından ve risk sermayesi şirketlerinden katkılar alan 225 milyon dolarlık bir ekosistem fonu. Bu fon, uzun vadeli stratejik ve finansal destek sunarak halihazırda Secret’ı geliştiren geliştiricilere yardımcı olmayı amaçlamakta. İkinci fon, projenin SCRT tokenı ile doldurulmuş 175 milyon dolarlık bir hızlandırıcı havuzudur. Bu fon, “kullanıcı benimsemesini hızla genişletmek” için hibeler, sermaye ve teşvikler sağlayacaktır.

Ulaş Utku Bozdoğan: Bu Altcoin’den Devasa Fon Duyurusu: Fiyat Pik Yaptı! 1

Her iki fon da, yeni projeleri ve kullanıcıları çekerek ve topluluğa yeni özellikler sunarak benimsemeyi teşvik etmeyi amaçlayan Secret’s Shockwave geliştirme aşamasının bir parçasıdır. Secret ayrıca, kripto para borsası FTX’i desteklediği bilinen bir risk sermayesi şirketi olan Alameda Research dahil olmak üzere birçok firmanın SCRT tokenlarını hisse olarak aldığını söylüyor. Diğer katılımcılar arasında DeFiance Capital, CoinFund, HashKey, Kucoin Labs ve Huobi Ventures yer alıyor.

Secret Network, akıllı sözleşmeler ve uygulamalar için veri gizliliği sağlamayı amaçlayan bir Blockchain’dir. Ethereum ve Solana gibi diğer zincirler de bu tür programları desteklerken, Secret “varsayılan olarak veri gizliliğine sahip ilk Blockchain” olduğunu iddia ediyor. Platform son zamanlarda Quentin Tarantino’nun Pulp Fiction NFT müzayedesine ev sahipliği yapmasıyla dikkat çekiyor.  Secret Network’ün SCRT tokenı, şu anda 1,3 milyar dolarlık bir sermaye ile piyasadaki en büyük 88. kripto para birimidir. Coin fiyatı son yedi gün içinde yüzde 30 arttı.

Kaynak:  Kripto Koin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap