Fas’ın En Büyük Bankası, RippleNet Ağına Katıldı

Fas’ın En Büyük Bankası, RippleNet Ağına Katıldı

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Fas’ın En Büyük Bankası, RippleNet Ağına Katıldı

Yönetimi altında 53.3 milyar dolarlık varlık bulunan Fas’ın en büyük bankası Attijariwafa Bank, RippleNet ağına katıldı. Bu hamle ile Ripple, bankanın ortakları ile gerçek zamanlı işlemler gerçekleştirebilecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

RippleNet, ağına bir banka daha ekledi. Orta Doğu’daki varlığını güçlendiren Ripple, Fas’ın en büyük bankacılık kurumu olan Attijariwafa Bank’i ödeme ağına dahil etti. RippleNet’in bankacılık ortakları arasında Santander, Bank of America, IndusInd Bank, Banco Rendimento gibi dev isimler yer alıyor. Banka ayrıca, Singapur merkezli bir B2B sınır ötesi ödeme ağı olan Thunes ile de bir ortaklık duyurdu.

Rabat merkezli bankanın uluslararası nakit yönetimi başkanı Adnane Driouech, konu hakkında yaptığı açıklamada blokzinciri teknolojisini para transfer etmenin hızlı ve kusursuz bir yolu olarak tanımladı. Halka açık bir şirket olan ve hisseleri Kazablanka Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören Attijariwafa Bank’ın İngiltere, Çin, İspanya, Tunus gibi birçok ülkede 4.900’den fazla şubesi bulunuyor.

Kaynak:  Coinkolik

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap