Cardano ve Bu Metaverse Coin’den Müjde: ADA Sıçradı!

Cardano ve Bu Metaverse Coin’den Müjde: ADA Sıçradı!

Paylaş
BTC Piyasası: Cardano ve Bu Metaverse Coin’den Müjde: ADA Sıçradı!

Metaverse hala emekleme aşamasında. The Sandbox gibi Ethereum tabanlı metaverse oyunları yoğun bir ilgi görürken, yatırımcılar artık Cardano gibi istikrarlı PoS ağları üzerine de projeler inşa ediyor. ADA’nın son rallisinin kendine özgü katalizörlerinden biri de buydu. Ayrıntılar için Kriptokoin.com okumaya devam ediniz.

Pavia’nın Cardano ekosistemine giriş haberi ADA’yı fırlattı

Aslına bakarsanız, Pavia’nın Cardano ekosistemine girişi, yerel kripto varlığı ADA’nın piyasa genelindeki çöküşün ortasında tutarlı bir aşağı yönlü baskıya maruz kaldığı bir zamanda gerçekleşti. Ancak ağın tepesindeki NFT etkinliği, son 24 saatte %35’in üzerinde sıçrayan ve şu anda 1,50 dolardan işlem gören token için çok ihtiyaç duyulan bir itici güç sağladı.

BTC Piyasası: Cardano ve Bu Metaverse Coin’den Müjde: ADA Sıçradı! 1

Cardano Blockchain’de yeni başlatılan oyun uygulaması Pavia’nın bu yıl için bazı büyük planları var. Şimdiye kadar, proje en az 100.000 “arazi parseli” yayınladı, her biri koordinatlara dayalı benzersiz bir Cardano NFT (CNFT) olarak basılıyor. Geçen yıl Ekim ve Kasım aylarında arazi parsellerinin %60’ından fazlası önceden satıldı. Geri kalanının mevcut çeyrekte satışa çıkması planlanıyor.

Resmi web sitesine göre, Pavia’nın 8.300’den fazla arazi sahibi var. Ancak bu aşamada, ilgili arazi parsellerini ziyaret edemiyor veya herhangi bir içeriği dağıtamıyorlar. Platform, ekibin ‘oyun içi Pavia deneyimini sunmak için’ çalıştığını açıkladı. Diğer metaverse projelerine benzer şekilde, Pavia’nın metaverse ekosisteminde faydalı amaçlar için kullanılan bir oyun içi para birimi (PAVIA) var. Bu yerel tokenin %25’i, Aralık 2021’de bir Blockchain anlık görüntüsünün hemen ardından Pavia NFT toprak sahiplerine airdrop olarak verildi.

BTC Piyasası: Cardano ve Bu Metaverse Coin’den Müjde: ADA Sıçradı! 2

Pavia ayrıca, kullanıcıların 700’den fazla uygulama ve oyunda Pavia ekosistemi dışında uyumlu kendi avatarlarını tasarlamalarına izin vermek için metaverse için oyunlar arası avatar platformu olan readyplayer.me ile ortak olduğunu açıkladı. 2022’nin ilk çeyreğinde Pavia, Cardano merkezi olmayan borsalarına (DEX’ler) likidite eklemeyi ve cross-chain likiditeyi keşfetmeyi planlıyor.

Kaynak:  Kripto Koin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap